Ännu en helg

Så börjar ännu en helg gå mot sitt slut; för oss återstår att äta middag och kolla på Mästarnas mästare.

Igår förmiddag åkte vi till stan, jag behövde köpa en ny sjal till bröllopet vi ska på om en månad och Marcus skulle titta efter några nya skjortor. Johannes fick äta lunch vid en parkbänk i ett hörn av Botaniska trädgården.




Idag skulle vi åka på utflykt till något som kallas "Blå skogen". Detta är en skog där det varje år i april/maj blommar en massa blommor, så att hela marken ser alldeles blå ut. Vi var inte riktigt säkra på om vi var för sent ute, så vi chansade och åkte. Tyvärr besannades våra farhågor och alla blommor var vissna. Men vi fick en mysig fikapaus i solen och en kort promenad i skogen innan vi åkte hem igen.





Vi får helt enkelt föreställa oss hur vackra dessa blommor varit och återkomma nästa år, men då kanske lite tidigare än 1 maj.


Kommentarer
Postat av: Lena

Vilka härliga bilder! Skönt att ni har så mycket natur runt er. Skulle man kunna få veta vad de där blå blommorba är för sort?

Sedan tror jag att ni börjar bli vuxna.....

läste förra blogginlägget och där sitter ni och funderar över bingen redan klockan 21.18. Det är nästan lika tidigt som vi brukar försöka komma i säng någon gång under helgen.

Kram

Lena

2011-05-02 @ 08:29:42
Postat av: Tobias

Efter besök på plats kan intygas att sänggången är tidig. Men detta matchas väl av tidig uppstigning. Som uttröttade gäster hängde vi på den tidiga sänggången, men kompenserade med sen uppstigning...

2011-05-02 @ 08:41:58
URL: http://granebo.wordpress.com
Postat av: Karin

Lena, på engelska heter blomman common bluebell, så det är någon slags blåklocka:

http://www.google.se/search?hl=sv&biw=1280&bih=678&gbv=2&site=search&tbm=isch&sa=1&q=common+bluebell&btnG=S%C3%B6k&aq=f&aqi=&aql=&oq=



Precis som Tobias säger, så både lägger vi oss och stiger upp tidigt. Vi har en liten morgonpigg i huset som gärna stolpar upp runt 6-snåret, vardag som helg.

2011-05-02 @ 12:32:25
Postat av: Lena

Så läcker!

Är den fridlyst, eller......

Kram

2011-05-02 @ 20:08:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0