Kusten

Nu när vår tid i Belgien börjar gå mot sitt slut finns det vissa saker som vi inte gjort och som jag skulle vilja göra. En av dem är att åka till belgiska kusten. På grund av all trafik man hört att det är till och från kustorterna vid fint väder samt det faktum att vi många månader av vår tid här haft barn som hatat att åka bil har det inte blivit nån resa dit. Förrän nu. Förra veckan när det var lov tog jag och barnen med oss kompisarna Stina, Elsa och Carl i bilen (praktiskt med sju säten!) och åkte till Knokke. Hugo somnar ju inte i bilen, så sista biten av den 1 1/2 timmes långa resan dit var han rätt arg och trött. Så han somnade gott när vi kom fram. 
 
De stora barnen fick på sig sina ytterkläder och tog genast med sig sandleksakerna för strandlek. De hade jätteskoj!
 
 
 
 
Lunchen på ett närliggande brasseri var god, men avslutades i all hast då Hugo spillde kaffe på både mig och sig. Efter lunch blev det mer spring och klättrande i sanden och vi avslutade med glass innan vi åkte hemåt.
 
 
Trots att det var lov var det mycket trafik på väg hem, plus två olyckor. Så resan tog 2 1/2 timme.... Johannes och Hugo var vakna hela vägen, de andra tre barnen sov gott. Jag hade gärna återvänt nån gång i sommarväder. Får kanske bli vid någon framtida Belgiensemester.

Kommentarer
Postat av: Morfar

Ser härligt ut, men varför passade ni inte på att bada när det var så lite folk på stranden?
Kram till er alla!

2015-02-24 @ 12:44:49
Postat av: Karin

Det var faktiskt mer folk än man kunde tro. En jämn ström av folk passerade. Det var bara det att inga andra barn hade så bra kläder att de fick närma sig vattnet. En kvinna kom fram till mig och sa att det var uppenbart att vi är skandinaver; det kan man se på barnens vettiga och bra kläder! Både Samuel och Carl tog sig dessutom ett litet kläddopp....

2015-02-24 @ 13:03:24
Postat av: Anna 3:an

Ser roligt ut! Ni lyckades helt klart bättre med vädret än alla havsutflykter vi företog oss när vi var barn...

Håller med om att det är riktigt bra med ordentliga kläder, synd att barnen inte ska få ha roligt för att föräldrarna inte skaffat bra utrustning!

2015-02-24 @ 19:22:59
Postat av: Karin

Anna, vi körde igenom både regn och gråa skyar på vägen, så jag var faktiskt lite orolig för vädret. Men helt i onödan :)

2015-02-24 @ 20:03:54
Postat av: Farmor

Det här var säkert en större upplevelse än om ni skulle varit där en fin sommardag. Ni tillförde ju lite sommarstämning med hjälp av glassen.
kram

2015-02-24 @ 21:28:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0