Åka vidare

Snart är våra knappa två veckor hos mamma och pappa över och vi drar vidare mot några dagar i Göteborg med Liseberg och kompisträffar på programmet.
 
Vi har haft två väldigt bra veckor här med mycket lek och skoj och mycket sol och värme. Det fina vädret har i sin tur inneburit mycket strandhäng med tillhörande grävande, badande och solande. Mycket skönt och uppskattat!
 
 
 
 

Semester (för vissa)

Det har varit lite klent med bloggandet det sista, men veckan efter kusinbesök var det mer kräk från Samuel i kombination med semesterförberedelser. Hela familjen åkte till Sverige i fredags för helg i (många olika) goda vänners lag. Marcus hann med två olika ställen och jag och barnen hann med tre innan vi åkte mot mamma och pappa och sommarstugan. Marcus fick snällt återvända till Bryssel och ytterligare två veckors jobb.
 
Vi kom hit i måndags kväll och inledde sommaren med ett dopp i drygt 20-gradigt vatten. Så härligt! Även igår var det kanonväder, så det blev ett par timmar på stranden med sol, bad och plask för mig, barnen och pappa/morfar. Idag har det varit molnigt och blåsigt, men vi tog oss en stund på stranden ändå.
 
Samuel och Johannes trivs som fiskar i vattnet här. Smultron att äta, många att leka med, nära till bad, många stenar att kasta och många möjligheter till att kissa utomhus....
 
Dessutom har Johannes fullt upp med ytterligare en sak. Igår morse fick han en cykel. Han har länge önskat sig en cykel med trampor och då tyckte vi att detta var ett bra tillfälle för honom att få det. Efter några turer igår och några idag såg det ut så här när han visade sin mormor vad han kan.
 
http://youtu.be/1sLjx_5o7mA
 
http://youtu.be/oZgf_H4KuLk
 
 

RSS 2.0