Lilla jul

Helgen spenderas i Skåne hos mamma och pappa där vi umgås med systrar med respektive och katter för att fira lilla jul eftersom alla systrarna firar stora jul med sina respektive och föräldrarna drar till solen.

Hemresan började sådär eftersom jag och Johannes missade att gå av bussen på flygplatsen.... Jag hade förväntat mig ett långt stopp på ändstationen (flygplatsen), men icke. Han stannade, släppte av en kille och körde igen. Med oss... Som tur väl var så var nästa hållplats bara några hundra meter bort så det var bara att hoppa av där istället och gå tillbaka. För övrigt gick resan väldigt bra, Johannes charmade medresenärerna på planet och somnade därefter på tåget till Sverige (vi landade i Köpenhamn).

Lördagen gick i julens tecken. Blandat med födelsedagstema eftersom mamma fyllde år. På förmiddagen åkte jag och Marcus till staden för att köpa våra sista julklappar. Vi lämnade Johannes hos alla sina barnvakter. Det var en ny och lite ovan känsla att vara utan lille J, men det gick bra. Han hade det bättre hemma hos alla de andra än hos oss rännandes in och ut ur massa butiker. Efter jullunchen åkte vi och bowlade och på kvällen var det gåsmiddag följt av julklappsutdelning. Så vi hann med riktigt många traditioner på en och samma dag :)

Under söndagen väntas besök av vår gamla dagisfröken och hans fru, de ville så gärna träffa alla fröknarna Holm igen, så de är inbjudna på lunch innan det är dags för hemfärd för de två yngre systrarna. Vi stannar tills imorgon bitti då vi tar flyget tillbaka till Bryssel igen.

Kommentarer
Postat av: Maria

Skulle bara lite fint vilja påpeka att det för närvarande bara finns EN Fröken Holm kvar numera, en har ju gift bort sitt fina namn och en annan har bytt ut det av andra oklara anledningar. Bara en liten påminnelse :)



Kram

2010-12-12 @ 20:19:44
Postat av: Lena

Det lät som en helg i bästa Holm-anda, mycket på programmet.

Nu har ni ett julfirande kvar, funderar på om det kan kännas inspirerande.

Hoppas resan hem går bra den också.

Kram

Lena

2010-12-13 @ 09:52:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0