Snöväder

Det har snöat lite mer här nu, så vi har nog några centimeter snö liggandes. Vilket innebär kaos i detta land..... Folk skottar med sopborstar och duschskrapor och saltar med diskmaskinssalt. Man skulle kunna tro att de aldrig sett snö förr.

Marcus skulle åka iväg på teknikermöte över natt (till ett slott några mil härifrån) och åkte hemifrån för att vara på jobbet tills bussen skulle gå kl 7. Men det var så mycket snö då ansågs det, så de stannade på kontoret och hade möten. Frampå förmiddagen verkade det visst lite bättre, så de hade åkt iväg vid 11.

Jag och Johannes spenderade förmiddagen i kyrkan och på vägen hem somnade han gott i vagnen medan metron skumpade oss hemåt. Det var drygt 5 minus så det gällde att packa ner honom ordentligt.



När Johannes vaknat och ätit gav vi oss ut på jakt efter små ljus till änglaspelet. Jag gick bet.... Förvisso letade jag bara i vårt lokala lilla centrum, så stora city kanske kan vara mer lyckosamt. Dit ska vi på lördag.

Efter middagen var det dags för bad och sen lite luftning av unge herrens kropp. Han passade på att städa lite i Marcus kalsonglåda. Onödigt kan tyckas eftersom det redan var väldigt bra ordning i denna låda, men då han hittade Marcus försvunna solglasögon bland kallingarna fanns det uppenbarligen ett visst behov :)






Nu är klockan tjugo över sju och Johannes sover. Jag ska kolla på gårdagens avsnitt av Bonde söker fru och äta choklad. Sämre kan man ha det en torsdagskväll i Bryssel :)

Kommentarer
Postat av: Mia

Vad mysigt ni verkar ha det där nere! Och nu även med lite snö. :)

2010-12-02 @ 19:32:16
URL: http://miasalskadebarn.blogspot.com/
Postat av: mamma Eva

hej!

man kan inte hålla reda på alla saker som finns i ett hus. Nån måtta på det får det vara.Dessutom kan man undra varför barn får leksaker, det går ju bra med vad som helst.

Kram till er båda Mamma

PS bakar vörtbröd, det luktar jättegott!

2010-12-02 @ 19:52:05
Postat av: Lena

Jo, det är väl så du fördriver dina dagar, tittandes på TV med en chokladbit i munnen. Men det går ju an när du har så bra städhjälp, var rädd om den.

Vilken ambitiös mamma du har som bakar vörtbröd. Det får ni nog smaka när ni kommer till dem.

Kram från Lena

2010-12-02 @ 19:59:22
Postat av: Anna 3an

låter som att ni har det toppen! jag och bj har precis träffat vår fader över en middag, mycket trevligt! Och om en vecka får vi återse er också, det blir kul.



Kramar

2010-12-02 @ 22:06:19
Postat av: Anonym

Hej

Det blir säkert kul i jul nya lådor för Johannes att leta i, jag längtar efter er alla tre, men mest Johannes han verkar ha blivit stora killen.



kramar från farfar-svärfar-far

2010-12-03 @ 10:18:56
Postat av: Sophia

Hallå!

Blir det inte kiss på golvet när kroppen luftas??! Men eftersom A kör på ålning medels hasning är det inte så lätt att ta sig fram naken, vilket inte är så poppis :D

Kram

2010-12-04 @ 15:10:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0