Tidig 1-årskontroll

Idag har vi varit på bvc för att få 1-årsvaccineringen. Lite tidig kan tyckas, men det var visst ok att få spruta även om man bara är 11 månader och 1 vecka.

Eftersom vi inte lyckades tajma in när läkaren var på plats blev det bara besök hos sjuksköterskan. Läkarkontrollen stod morfar och moster Anna för förra helgen. Johannes mår bra och han sträckte 74 cm och vägde stadiga 11.14 kg. Han följer sina kurvor fint. För första gången gjorde han även som syster Y sa till honom :) Förut när hon frågat om han pratar (vilket han gör i massor) har han varit helt knäpptyst hela besöket osv osv. Men idag kröp han runt i hennes rum, klappade ihop klossarna hon gav honom och vinkade hejdå när vi gick. Så han fick med beröm godkänt.

Inte kan man tro att denna glade gosse nyligen fått ett sprutstick i vardera lår.


Kommentarer
Postat av: Lena

Så gott att allt står väl till med lille Johannes. Hans glädje grundar sig förmodligen i att han är hemma i sitt eget hus!

Kram

farmor Lena

2010-12-20 @ 19:02:55
Postat av: Anna 3an

tur att han tar livets svårigheter med sån klackspark! hur trivs ni hemma i huset nu?



/Anna

2010-12-20 @ 20:36:09
Postat av: Karin

Jag tror att vi alla tre tycker det är väldigt skönt att vara tillbaka i huset. Här har vi hunnit sätta lite mer egen prägel än vad vi gjort i Bryssel. Men med hjälp av ramarna vi fick av er Anna så kommer det bli lite bättre i Bryssel iallafall.



Den lille somnade för natten strax efter 18 idag, måste varit sprutan som påverkat honom. Hoppas han behöver fler timmars sömn än vanligt annars blir det upp och hoppa vid 5 imorgon bitti för min del....

2010-12-20 @ 20:42:28
Postat av: Lars

Härligt och veta att han växer, det gör även Fido. Han har ökat från 10,72 till 11,31 sedan han började med sin leverdiet, får provsvar från hans livmedikus i morgon. Hoppas han slipper sin diet, så han kan återta sin idealvikt och få äta våran kost som vanligt.

Kram farfar

2010-12-21 @ 10:12:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0