Babysim

Idag på förmiddagen skulle jag och Johannes åka till ett ställe i närheten för att prova deras babysim och se om vi vill anmäla oss till nästa termin. Vi såg verkligen fram emot detta. Väl på plats var vi ganska tidiga, men väntade med att byta om. Vilket var tur, för idag var grupperna inställda pga sjukdom. Alla skulle ha blivit meddelade, men eftersom vi inte tillhör gruppen än så hade de missat oss -tråkigt. så det var bara till att bege sig hemåt igen.... Vi hoppas på att få göra ett nytt försök nästa vecka.

Kommentarer
Postat av: Tobias

Babysim är kanonmysigt, det har vi kört med både Nils o Elmer. Hoppas ni får en plats i gruppen.



Vilket språk håller de kurserna på? Eller är även detta i Svenska kyrkans regi?



kram,



//t

2010-11-22 @ 16:21:01
URL: http://granebo.wordpress.com
Postat av: karin

Vi gick ju påsimning hemma och eftersom Johanes verkligen älskar att vara i vattnet känns det skoj om vi kan fortsätta. jag vet faktiskt inte vilket språk kursen ges på, hoppas nån kan lite engelska iallafall;)

2010-11-22 @ 16:49:07
Postat av: Maria

Åh, vad trist att det var inställt. Hoppas att de är friska nästa vecka så att ni får bada lite, eller kanske framför allt Johannes.



Kram Maria

2010-11-22 @ 17:26:41
Postat av: Tobias

Det var Karro som gick med Elmer. Jag fick nöjet att ta honom dit två gånger. Andra gången bajsade någon (tror att det var ett av barnen...) i vattnet så alla fick gå hem. Också lite snopet :-(

2010-11-22 @ 23:57:13
URL: http://granebo.wordpress.com
Postat av: Sophia

Åh va kul att höra att ni hittat ett babysim :) Hoppas det håller lika hög klass som på Bagaregården, även om inte vi är med!

Du kommer snart att prata flytande franska, annars är det bara att härma på bäst man kan ;) (kanske inte bajsning i vattnet dock..)



Kram kram

2010-11-25 @ 11:04:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0