Lugn dag

För att ladda inför helgens besök har vi haft en lugn hemmadag idag. Jag gjorde ett försök att baka kladdkaksmuffins; de smakar bra, men ser lite konstiga ut efter att ha blivit uppbända ur formen, jag har nämligen inte hittat några engångsformar här nere än.



Johannes tyckte det var kul att baka. Även om ingen av oss fick smaka på smeten eftersom det kan finnas salmonella i de råa äggen. Mycket att tänka på när man är i nytt land....




Vi har fönster ända ner till golvet i vardagsrummet, något som är populärt (hur kul det är för den som ska putsa fönsterna tål att diskuteras). Ibland kommer det en katt och hälsar på utanför, dock inte idag.





För att ni ska få ett litet hum om hur det ser ut utanför vårt hus så är detta vår gata och vårt hus. Den lilla gången till höger är gångstigen upp till entrén. Precis bortanför 30-skylten finns det även en liten trappa upp, det är bara 5-6 trappsteg, men ändå skönt med stigen när man har vagnen med sig. Vi bor precis bakom den gröna häcken man ser ovanför gångstigen. Samma häck syns till vänster i bild på de två ovanstående bilderna.


 

Och så en trädgårdsbild från vår privata trädgård på baksidan.


Kommentarer
Postat av: mamma Eva

Hej! Snart ser er lille gosse ut som ett litet barn, inte ett spädbarn. Läget på lägenheten verkar bra ur barnsynpunkt.Även för er som skall sitta och njuta.

Skall bli jättekul att träffas igen:Ha en trevlig helg puss och kram mamma

2010-11-19 @ 16:51:30
Postat av: Tobias

Ahh, äntligen lite bilder från runtomkring! Ser ju kanon ut. Har ni några utemöbler till sommaren? Gissar att hela glaspartiet går att skjuta undan när det är lite varmare ute?



trevlig helg!

2010-11-19 @ 17:04:28
URL: http://granebo.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0