Mamma- och pappa- grisen

Vi när en mamma- och pappa- gris vid vår barm....

Idag tänkte kombinera nytta och nöje genom att gå på friskis & svettisgympa tillsammans eftersom det utlovades barnpassning samtidigt. Så smidigt!

Sagt och gjort så åkte vi iväg (lite senare än planerat, men ändå i tid) med hjälp av navigatorn eftersom vi skulle till okänt område. Efter en felkörning (som ledde oss ner i en tunnel och närmare centrala Bryssel än nödvändigt) kom vi till hallen en kvart innan passet skulle starta. Vi fick veta att det var gratis första gången och fick fylla i papper med våra namn och kontaktuppgifter. Johannes lämnades hos barnpasserskan, en ung dansk tjej och vi gick för att byta om.

Barnpassningen var på våning 2 med ett stort fönster ner i gympasalen och när vi bytt om och kom tillbaka till hallen hörde vi på lång väg att Johannes var ledsen. Jag gick upp för att titta till honom och så fort han såg mig blev han glad igen. Vi lekte en stund och jag sa hejdå och gick ner till hallen igen. Några minuter senare hörde vi honom igen. Vad göra?! Marcus erbjöd sig att hoppa över gympan för att leka med Johannes istället för att vi skulle behöva springa ifrån titt som tätt. Så jag genomförde ett väldigt roligt gympapass (var väldigt länge sen sist) och Marcus och Johannes satt och tittade på och drack vatten. Johannes var väldigt nöjd med detta upplägg :)
Marcus fick dessutom veta från passvärden att han får spara sin gratisträning till nästa gång, vilket ju var väldigt snällt!

Efter passet åkte vi hem och Marcus stack ut på en joggingtur medan Johannes fick lunch.

Så till slut fick vi motionerat båda två även om det inte blev riktigt som vi tänkt. Så innan vi provar detta igen får vi nog träna Johannes på att vara med någon annan än sina föräldrar ;)

Då kanske vi även ska vara ute i lite bättre tid så att överlämnandet till barnvakten får ta lite mer tid än typ 30 sekunder....

Kommentarer
Postat av: Tobias

;-)



Tror att det där sista var en klok insikt. Vår erfarenhet är att ju längre tid en sån liten parvel får att lära känna sin barnvakt desto större chans att det går bra. Skönt att ni fick var sitt pass till slut ändå.



Nu fick jag också förklaring varför ni inte var tillgängliga varken på Skype eller telefon. Vi försökte från Skoghall i hopp om att samla stora delar av familjen till video-snack.



kram,



//tobias

2010-11-28 @ 19:00:59
URL: http://granebo.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0