Registrering

Idag kunde vi alla ta lite sovmorgon eftersom vi skulle infinna oss i vår kommuns town hall kl 09.00 för att registrera oss. Det behövs för att vi tex ska kunna köpa nummerplåtar till vår bil (i detta land följer nummerplåten med ägaren och inte med bilen). Johannes verkade ha uppfattat möjligheten och sov till strax efter halv sju. Efter gårdagens uppvak 05.15 var båda hans föräldrar väldigt glada åt detta.

Efter town hall gick jag och Johannes till kyrkan och Marcus åkte till jobbet. Vi var bara en liten skara tappra kyrksångare idag. Jag vet inte om det var därför (eller på grund av en något för kort förmiddagslur) som Johannes inte tyckte det var så skoj att sjunga. Desto roligare var lekstunden efteråt.

Under eftermiddagen har jag invigt vårt nya skype-nummer (031-360 91 77) genom att ringa hem till vännen C - jag pratade via internet och hon pratade i sin vanliga telefon. Väldigt smidigt! Så vill ni nå oss, men inte har datorn igång funkar det numret bra (så länge vi har vår dator igång vill säga.... ) Annars går det alltid att sms:a oss först så startar vi datorn ifall vi är hemma och den är av.

Kommentarer
Postat av: mamma Eva

HEj!

Här har det regnat hela dagen.Trist och blött men det får gå ändå.

Jag lägger in ert tel nummer(eller så få pappa göra det) så ser vi när vi får kontakt. Så fint Johannes rum har blivit.

Kram mamma

2010-11-23 @ 16:52:04
Postat av: Maria

Vad bra att ni numera har ett vanligt nummer, ringer man alltså med sin vanliga hemtelefon till det numret eller ringer man via skype? Fattar inte riktigt :)



Här har det, till skillnad mot i Skåne, snöat hela dagen så nu har det lagt sig ett rejält täcke snö överallt. Tyvärr är det nog inte tillräckligt kallt för att det ska lägga sig utan risken är nog stor att det slaskar bort. Men det är fint så länge det varar.



Ha en skön kväll så kan vi kanske testa ert nya nummer i veckan!!



Kramar från Linköping

2010-11-23 @ 17:11:55
Postat av: Karin

Ja, Maria, det är som ett vanligt telefonnummer, så du ringer från din vanliga telefon, men jag pratar i datorn. Väldigt smart!

2010-11-23 @ 19:39:43
Postat av: Maria

Wow, det låter ju perfekt. Kostar det som ett vanligt 031-nummer?



Ha en bra kväll!!!

Hälsa M och J.

Kram Maria

2010-11-23 @ 19:42:34
Postat av: Stefan

Hej Karin,

Vad kul att hitta din blogg och höra lite hur ni har det!

Snöiga och kalla hälsningar från Eklanda...

2010-11-24 @ 11:56:09
Postat av: Lena

Hej på er!

Vad glad jag blir över allt som skrivs och visas här. Testade ju givetvis telefonnumret direkt, men där gick en telefonsvarare igång med info om diverse telefonnummer och tider. Kommer att göra nya försök.

Ska åka hem fram på eftermiddagen. Känns lite jobbigt för vi har MYCKET snö och kraftig vind här i Lidköping. Skolskjutsar, evenemang o dylikt är inställda. Hoppas det går bra. Vore kul om snön låg kvar när ni kommer hem till jul.

2010-11-25 @ 10:54:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0