Snyltare

Nu ar vi installerade i lagenheten och veckans andra ikeabesok ar avklarat. Internet verkar vi fa vanta pa ett tag sa nu ar vi i den lokala Apple-butiken och surfar pa deras Demo iTouch :) Igar borjade vi lite vardagsliv har; Marcus akte till jobbet och jag och Johannes var hemma hos vara nya kompisar Helene och Albert-trevligt. Det gick dock lite vilt till och Johannes kom hem med en flasklapp.... Men vi vagar oss nog pa att umgas redan pa tisdag igen :) Tack for alla trevliga kommentarer! Foton kommer,men da ska vi nog inte surfa i butik....

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kul med lite nyheter från er även om det var snyltandes i en affär. Men de kan ju inte veta ifall ni tänkt köpa något eller inte och då måste ni ju få testa, eller hur?!



Stackars J som fått fläskläpp, hoppas inte folk tror att ni har misshandlat honom bara. Kul att det var trevligt hos era nya kompisar. Hur gammal är Albert?



Danne hälsar.

Kram Maria

2010-11-06 @ 19:20:40
Postat av: Tobias

Utan egen internetuppkoppling måste man ju vara lite påhittig. Innovativt med en butik. Ett annat tips kan ju vara att många kaféer (typ Waynes) har trådlöst Internet.

Med lite tur kanske någon granne har ett oskyddat nät? (fast det har ni säkert redan testat)



Vad blev det för telefon förresten?



Här hemma i Stockholm har det varit härligt höstväder(fördjupning om detta på: http://granebo.wordpress.com/2010/11/06/premiartur/), hur har ni det med vädret där nere? Här utlovas 10 minus på måndag. Imorrn bara strax under noll. Perfekt bandyväder. Nils ska på första träningen för säsongen ;-)



kram från oss på Granebo

2010-11-06 @ 23:21:58
URL: http://granebo.wordpress.com
Postat av: mamma Eva

HEj! Vi snyltade också i USA, jag tror att de är medvetna om detta. Här är allt väl, Köpenhamn är alltid trevligt. Skickar mail ang vår gemensamma helg. Kan du skicka er adress? Kramar till er alla tre från mig och pappa

2010-11-07 @ 16:18:12
Postat av: Jenny

Det går som väntat - ni är snabba på att skaffa nya bekantskaper. Bra jobbat! :-)

2010-11-15 @ 12:52:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0