Hemma igen....

Så var Sverigesemestern över för den här sommaren. Det har varit några intensiva veckor som till största delen ägnats åt att städa ur och röja ur huset så att våra hyresgäster (som för övrigt flyttat in idag) skulle kunna få plats. Tyvärr har därför ledighetskänslan till viss (=ganska stor) del uteblivit. Men vi har även hunnit med en del roligheter; Marcus har haft 35-årskalas, vi har varit i Skåne, i Karlstad, i Lidköping och på bröllop på Tjörn. Dessutom har vi hunnit träffa en hel del av våra kompisar.

Men det är alltid skönt att komma hem, och tidigare idag när vi anlände Bryssel kunde vi konstatera att detta faktiskt är det som känns som mest hemma just nu. Och tur är väl det eftersom vi planerar att bli kvar här ett tag....

Återresan gick fantastiskt bra. Vi steg på Kiel-färjan i ett soligt Göteborg igår, kollade in soldäck, men konstaterade att det fanns för mycket trappor för att vi skulle få en lugn måltid. Istället blev det smarrig räkmacka på inomhusrestaurangen. Efter en god natts sömn och trevlig frukostbuffé satte vi oss i bilen för 70 mils körning. Johannes somnade inom en kvart efter avresa. Och så även jag.... Efter ett lunch- och lekstopp sov Johannes (och jag) middag och därefter var det inte så långt kvar. Det var egentligen bara sista halvtimmen som Johannes inte längre tyckte det var så kul, men det var nog för att vi börjat prata så mycket om sandlådan som väntade på honom hemma.

Nu väntar bingen och en god natts sömn för oss vuxna. Johannes har redan gett upp den här dagen.

Två bilder i urval, fler kan komma senare.




Kommentarer
Postat av: Helene

Välkomna hem!

Vi räknar med en date eller flera i veckan som kommer!

2011-08-20 @ 19:46:59
Postat av: Mormor

Hej!

Man kan känna sig hemma på många olika ställen, det beror väl på vem man har nära sig eller hur!

Nu byter jag kontaktnamn till Mormor eftersom alla säkert ändå kan spåra att det är jag som kommenterar. Ha det så bra.

Puss och kram

2011-08-21 @ 11:20:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0