Truck

Jag tror inte att någon som träffat Johannes under sommaren har lyckats undgå hans fascination för diverse körbara maskiner, som tex gräsklippare, grävmaskiner, sopbilar etc. Fast bäst av allt är utan tvekan truckarna. Han är som en radar när det gäller dem; var de än står i en affär så hittar han dem. Första gången jag blev varse det var när jag och mamma och pappa åkte och handlade tillsammans med Johannes. Pappa hade fullt upp med att jaga runt efter Johannes som hittade den ena trucken efter den andra medan jag och mamma fortsatte plocka varor.

Dessutom tycker han det är väldigt roligt att köra med dem också. Under dagens besök på IKEA blev det en kort provtur, men han var lycklig över det lilla.



Egentligen skulle vi inte alls åkt till IKEA idag utan gått till lekplatsen, men precis när vi skulle gå kom det en riktigt ösregnsskur och då kom jag på att IKEA har en lekplats utanför utgången som är under tak. Så den tog vi (läs jag) sikte på. Johannes tyckte den var rolig i kanske fem minuter, sen upptäckte han rullbandet som gick ner till parkeringshuset och sa "rutschkana". Så då åkte vi ner där ett par gånger. Fast upp fick vi ta trapporna. Vidare tog vi oss in i varuhuset och gick direkt till barnavdelningen, för där finns lite leksaker uppställda som man kan leka med, tex en rutschkana, några bilar, ett torn osv. Så där kan man också roa sig en stund. Därefter var det dags för Johannes lunch och sen handlade vi med oss kräftor hem som jag och Marcus kan njuta av under helgen.

Kommentarer
Postat av: Farmor o Farfar

Äpplet faller inte långt från päronträ´t!

Marcus är väl den ende i släkten som har truckkort?

Kram

2011-08-26 @ 18:01:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0