Helgen som gick

Trots det tråkiga med uteblivet besök så fick vi till en rätt bra helg.

Fredagseftermiddagen spenderade jag och Johannes på lekplatsen med kompisarna Albert och Fredrik med mödrar.
I lördags förmiddag gick vi till julmarknaden i Stockel. Det var trevligt, men lite mindre "jul" än jag hade förväntat mig.



På eftermiddagen var det dags för glögg och killröj hos Nils. Det blir mycket lek och en del bråk när fyra killar ska samsas om leksakerna..... :)

Igår förmiddag åkte Marcus och Johannes till badhuset; en kär söndagstradition för dem båda. På eftermiddagen tog vi det ganska lugnt. Det är kul att se Johannes ta efter vissa saker vi gör; för det är ju klart att man vill göra som pappa.



Innan det mörknade hann vi med att sparka lite fotboll på gräsplätten i backen framför huset. Något som fick ett flertal grannar att kika i fönsterna, några av dem kikade dessutom ut genom gardinspringor för att inte synas.... Ingen sa något, så vi vet inte om de tyckte att vi gjorde helt fel; gräset är till för hundar att bajsa på, eller om de var avundsjuka för att vi hade så roligt.

Kommentarer
Postat av: farfar

Vilken mysig soffbild, tänk att de långa benen till höger en gång varit lika korta som dom till vänster,och jag tycker inte det var länge sen.



Hälsningar o kramar den gamle

2011-12-13 @ 06:48:03
Postat av: Lena

Ni funderar på vad grannarna tänkte när ni sparkade fotboll, det är ju bara att gå till oss själva och tänka på vad vi tycker när vi ser våra invandrare bryta från vårt svenska mönster. Ibland stör det oss enormt och ibland berikar det vår tillvaro. Vad ni väckte för tankar vet man ju inte, kanske kan ni ge er in i ett invecklat samtal på franska för att dryfta detta, något för Marcus kanske......

Ni verkar ju ha fått till en bra helg trots ert inställda besök från Sverige.

Snart ses vi, ska bli kul.

Kram

Lena

2011-12-15 @ 08:32:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0