Lördagstradition

Vi har inlett en ny lördagstradition; lösa melodikrysset. Sporadiskt gjorde vi det innan Johannes föddes, men sen dess har det inte blivit många kryss lösta. Men vi tyckte att det kunde vara en trevlig tradition och ett sätt att hålla fast vid gamla Svea :)

Vi har dessutom en son som lugnt sitter med i soffan och löser.





En liten stund iallafall.....



Sen ville han hellre ner på golvet och undersöka allt från tomma temuggar till elektronikskåp till fjärrkontroller till pappersåtervinning. Listan på saker som behöver upptäckas kan göras hur lång som helst, men det gav mig och Marcus musikro i en timme, vilket är precis lagom för ett melodikryss :)


För övrigt mår Marcus bättre efter fredagens magsjuka. Så det måste varit nåt han ätit eftersom ingen av oss andra varken varit eller är dåliga. Han är fortfarande lite trött, men det kan säkert delvis förklaras av energibristen då han inte har någon direkt hunger.

Kommentarer
Postat av: Maria 2:an

Melodikrysset är kul, är gärna med och löser det när jag är hos er om några veckor. Förstår att lilleman bara tycker att det är kul att sitta still en stund, finns ju så mycket annat som är roligare och mer spännande att upptäcka.



Nu är vi riktigt nöjda efter 2 fina dagar här i Lindvallen, de andra är och bastar men jag kände inte för det så jag softar i soffan i vår lägenhet i stället. Sen när de kommer tillbaka ska vi äta middag och sen tillbringar vi nog även denna kväll framför brasan i Lodge Baren och spelar kort och fikar, mysigt.



KRAMAR från Sälen

2011-02-05 @ 17:06:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0