Choklad

Johannes vaknade med lägre temperatur än igår kväll, vilket var skönt. Dessutom var han pigg och glad på morgonen, så vi tog metron till city för att kika runt lite.

När det var lunchdags för Johannes letade vi upp ett trevligt café och bänkade oss. Jag och Marcus beställde in varsin varm choklad och var sin brownie, mmmmm. Ett bra val visade det sig, även om vi, med facit i hand skulle tagit kaffe att dricka istället. Det blev nästan för mycket choklad eftersom brownien dessutom kom in täckt av chokladsås och med vispad grädde. Men gott var det. Så nästa gång (för hit kommer vi definitivt gå igen) blir det espresso istället. Tyvärr låg kameran hemma på skrivbordet så vi lyckades inte föreviga det smarriga....

Under eftermiddagen steg Johannes feber för att vid halv sex-snåret vara uppe i 39.5. Då blev det alvedon och lite bad innan läggdags, så nu sussar han gott i sin säng.

Marcus har dragit på sig en förkylning och är också lite hängig, så vi får se hur de båda mår imorgon; om vi kan åka till kyrkan som planerat eller om vi får vara hemma och kurera dem.

När vi var ute för att handla ny febernedsättande medicin till Johannes bar jag honom på ryggen innanför min nya bärjacka. Jag sa till kvinnan bakom disken på apoteket att "he has a fever" och pekade bakåt, varpå hon utbrast "oh, my god, you got a baby on your back". För oss är det inte jättekonstigt att ha ett barn på ryggen, men här nere ser man ytterst få (om ens någon) bära sina barn i sele, så det måste varit väldigt exotiskt för henne. Och att han sen dessutom satt innanför jackan och tittade ut genom ett hål på ryggen gjorde väl inte saken sämre direkt.

Kommentarer
Postat av: Anna 3an

haha, kul att överraska brysslarna med barn på konstiga ställen :) synd att ni verkar sjuka, hoppas inte jonken blir för dassig.



för övrigt får man den ena mat-chocken efter den andra när man kollar på er blogg. I december var det lussekatter till frukost och nu är det brownies till lunch? tänk på att det är viktigt att ge sina barn en matmässigt stabil grund att stå på... ;)

2011-01-19 @ 21:04:47
Postat av: Anonym

Kan vi konstatera att killarna hör till det svagare könet, eller är det bara en slump att du håller dig frisk Karin? Instämmer helt med Anna vad beträffar matvanor, vi är riktiga fikare (just nu klämmer vi en semla allt som oftast), men en god fika-stund får inte ersätta maten. Sedan kan det vara extra gott att synda någon gång. Jag har ju predikat för er i dag, att man enligt radio Skaraborg bör äta 5-8 frukter/grönsaker per dag. Inte helt lätt att nå upp till.

Kram

mamma Lena

2011-01-19 @ 21:15:07
Postat av: mamma Eva

krya på er!

Kram mamma

2011-01-20 @ 10:49:19
Postat av: Millah

Hej... Allt bra?

Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!



Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Ta hand om dig =) Kramar // Millah

2011-01-20 @ 11:12:40
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: Christine

Lät smaskens det där! Lite fika måste man ju unna sig. Själv har jag nyss fikat på ett antal kakor, medan Astrid åt frukt under bordet. Smidigt!

Magsjuka härjar på dagis, så vi vände i dörren idag. Lika bra att försöka förebygga när man har den möjligheten.



Ha en bra dag! Hoppas sjuklingarna piggar på sig snart!

Kram Christine

2011-01-20 @ 11:24:43
Postat av: Tobias

Karro har kört mycket med bärjackan, det har funkat kanonbra! Tappar han mössan eller så där bak så brukar folk runt omkring vara mer än villiga att hjälpa till.



Krya på er!

2011-01-21 @ 09:31:07
URL: http://granebo.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0