Ett steg framåt och två bakåt

Inatt var Marcus feber tillbaka igen, så det blir ingen hemgång idag. Vilket ju är väldigt tråkigt såklart, men det är nog skönast för Marcus att vara kvar på sjukan tills han är bra, för här hemma är det kanske inte riktigt lika lugnt med en livlig ettåring som gärna vill klättra och kravla på oss.

Jag och Johannes har fixat lite ärenden idag, tex hämtat vårt nya lastnät till bilen (så vi får med alla våra nya julklappar till Bryssel), försökt köpa nytt batteri till vår bärbara dator (som just nu bara funkar om man har sladden i väggen=inte så bärbar) mm mm.

Till lunch bjöds det på blodpudding med lingonsylt och mjölk att dricka. Johannes gillade mjölken (vet inte om han smakat det förut), men inte blodpuddingen nåt vidare. Han åt några bitar och vände sen bort huvudet. När han fick barnmat så åt han med god aptit, så han var uppenbarligen inte mätt. Men eftersom man ändå inte får tag på blodpudding i Belgien så kvittar det ju ;)

Kommentarer
Postat av: Maria 2:an

Blodpudding som är så gott :) Du får testa med sirap nästa gång.



Hoppas att ni får goda besked hos M nu när ni besöker honom, håller tummarna hårt!!



Vi hörs senare!!

Kram Maria

2011-01-03 @ 14:35:59
Postat av: Anna 3an

Trist att han inte gillar blodkorv, det är ju gott, enkelt och billigt!



Synd med Marcus, jobbit att bli så sjuk. Hälsa honom!



/Anna

2011-01-03 @ 16:18:11
Postat av: Helene

Ta med blodpuddingen till Albert! :-)



Hoppas att Marcus kryar på sig snabbt, hälsa så mycket från Bryssel.

2011-01-03 @ 19:42:45
Postat av: Karin

Så ni är tillbaka Helene. Hoppas ni haft det bra hemma i jul. Vi blir kvar i Sverige några dagar längre än beräknat. Längtar Albert till creche än?

2011-01-03 @ 20:56:21
Postat av: Helene

Längtar är nog att ta i... men han är skapligt frustrerad över att tvingas hänga med enbart mig! Kan meddela att den känslan börjar bli ömsesidig... I övrigt är det väldigt skönt att vara hemma igen!

2011-01-04 @ 09:25:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0