Mormor och Morfar

Under helgen (torsdag kväll tills idag på eftermiddagen) har Johannes haft mormor och morfar på besök, något han (och även jag och Marcus förstås) har tyckt varit väldigt roligt!

Det är skoj med besök, roligt att få visa upp hur vi har det och kul att Johannes får umgås en del med "di gamle". Plus att det gav mig och Marcus möjlighet att gå ut och fika på egen hand, något det var länge sen vi gjorde. Johannes mammighet till trots gick detta väldigt bra!

I fredags jobbade Marcus, så vi andra tog spårvagnen till stan för att kolla in EU-kvarteren. Det var dåligt skyltat, men efter mycket om och men lyckades vi hitta EU-parlamentet. En rätt pampig byggnad, men man fick inte gå in.



På lördagen var vi här ute i Stockel, som området där vi bor heter, och det var även där ovan nämda fika intogs.



Igår söndag tog vi bilen till Waterloo för att kolla in slagfältet där Napoleon och Wellington slogs 1815. Precis som det stod i guideboken är det inget mer än just ett fält, men precis intill finns en 40 meter hög gräskulle som är byggd till minne av Kung William II av Nederländerna som blev skadad här. Kullen tog 2 år att bygga och det var kvinnor som gjorde det genom att bära hinkar med jord upp och ner. 225 trappsteg är det upp till toppen som dessutom kröns av ett bronslejon.









Idag har vi varit och shoppat lite innan det var dags för avfärd för mamma och pappa.



Vi önskar dem en trevlig resa hem och hoppas att vi ses snart igen!

Kommentarer
Postat av: Lena

Så mysigt det är med alla dessa bilder.......... vilken imponerande kulle! Klart att det är kvinnor bakom denna.

Vill passa på och GRATULERA er på bröllopsdagen. Hoppas ni har möjlighet att på något sätt uppmärksamma den tillsammans.

Kram

2011-01-31 @ 17:17:12
Postat av: Maria 2:an

Förstår att Johannes tycker att det är kul att träffa mormor och morfar och till och med få vara lite på tu man hand med dem. Kul med bilder men det såg inte speciellt skönt ut på några av dem, inte alls lika fint vårväder som när ni hade besök för några veckor sen.



Kul att du använder jackan Karin, funkar det bra med selen under?



Hoppas att jag/vi snart kan komma ner och hälsa på.

KRAM

2011-01-31 @ 20:53:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0