Sjuklingar

Här har vi två sjuklingar idag, så vi tar en lugn hemmadag.

Johannes vaknade inatt och var skållhet, tempen visade 39.8 och han huttrade när jag klädde av honom för att ge alvedon. Stackare. Men den verkade ha effekt, för sen sov vi gott till 8.30 alla tre. Och med tanke på Johannes normalt sett tidiga morgnar ett detta ett tydligt sjukdomstecken. Han kändes svalare, men hade fortfarande 38.9 så vi bestämde oss för att ställa in kyrkobesöket.

Ett gott beslut verkar det som eftersom Johannes varit trött hela förmiddagen och helst velat sitta i knät och gosa. Vilket såklart är mysigt, men man tycker ju lite synd om honom också. Nu sover han iallafall middag, så får vi se om han är piggare när han vaknar.

Hans matlust verkar vara som bortblåst, men han dricker gärna mängder med vatten, vilket är bra. Och lite lugnande för oss föräldrar.

Även Marcus var lite febrig imorse, så han fick åka och köpa sig en rolig pryl (en Sonos-del (=ett system för trådlöst hemma-musik-nätverk)) för att muntra upp sig. Så den leker han med nu och jag sitter här och uppdaterar mig och er :)

Kommentarer
Postat av: Maria 2:an

Stackars liten, hoppas att han mår bättre snart, inte kul när såna små är sjuka. Men det är ju bra att han är törstig och vill dricka i alla fall. Skönt med sovmorgon så det är ju nåt positivt med hans sjuka i alla fall :)



Hoppas den store kryar på sig snart också, han ska väl börja jobba på måndag igen om allt går som det ska? Tur att en elektronisk leksak kan muntra upp honom lite :)



Ha en bra kväll!!

Kramar från ett vinterfint Varberg

2011-01-20 @ 18:19:30
Postat av: Tobias

Vem blir inte upplivad av ett Sonos-system. Det bästa multirumsljudsystemet världen skådat.



Go brorsan, go!

2011-01-21 @ 09:33:10
URL: http://granebo.wordpress.com
Postat av: mamma Eva

Lite själviskt hoppas ju både pappa och jag att alla är friska nästa vecka. Annars drabbas vi av morföräldrasyndromet, dvs sjuk efter kontakt. MEN vad hindrar oss?

Kram mamma

2011-01-21 @ 10:43:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0