Sandlåda

Johannes är fortfarande sjuk, men har "bara" strax över 38 graders feber. Inatt hade han dock en febertopp när han verkligen kändes skållhet och bälgade i sig vatten, men sen sjönk temperaturen igen. Han har varit ganska spak idag, men vi åkte ändå iväg på några ärenden på förmiddagen. Något som uppenbarligen var väldigt ansträngande för honom eftersom han därefter sov middag i nästan tre timmar. När han väl vaknade från sin tupplur fick han äta jordgubbar och kolla fotboll (svenskornas vm-match mot Nordkorea) tillsammans med Marcus i soffan.



Därefter påbörjade Marcus projekt "sandlådsbygge". Det var nämligen ett av inköpen under förmiddagen. Under tiden tog jag och Johannes en skön promenad i solen, som plötsligt tittade fram.

Johannes gillade sin nya sandlåda och hade nog gärna suttit där längre, men han skulle bada och gå och lägga sig, så han får fortsätta gräva imorgon.


Kommentarer
Postat av: Farfar

När vi ses i Gbg för att gå¨till "Flunsan" kommer det med en flyttlåda med riktiga traktorer, årgång sent 70-tal, perfekta att köra sand med Och du Johannes;instruktionsböcker behövs ej, det finns instruktör i er familj

Kramar från farfar

2011-07-03 @ 21:08:56
Postat av: Farmor

Så skönt att vi skypade med varandra länge i söndags morse, så vi vet att Johannes har piggnat på sig. Han ser verkligen trött och eländig ut där han står och hänger på pianopallen. Förhoppningsvis är det full fart i sandlådan (som vi vet att det finns reservsand till).

Kram

2011-07-04 @ 08:44:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0