Bra lördag

Dagen började i vanlig ordning relativt tidigt om man frågar de flesta; i precis lagom tid om man frågar Johannes. Strax efter kl sex slog han upp sina blå, och då vill han upp och leka, vilket han tydligt deklarerar genom att säga "leka" flera gånger. Sagt och gjort; upp och leka var vad som gällde.

Dagens förmiddagsaktivitet var ikea och de öppnar kl 9 på lördagar, så vi var där vid halv tio och började med en fika. 3 euro för två kaffe och två kanelbullar känns otroligt prisvärt.





Därefter blev det lite shopping, där huvudsyftet med besöket var att handla lite midsommarsill. Tanken var att vi skulle gå och titta i en annan affär i närheten också för att sen återvända till ikea och äta lunch, men så fort Johannes hamnade i selen på ryggen på mig började han "sovlåta" och lägga huvudet tillrätta mot min rygg, så Marcus fick gå till den andra affären ensam medan jag och Johannes roade oss på ikeas lekplats.



Sen var det dags för lunch och på vägen hem somnade en trött Johannes omgående i bilen.

Eftermiddagen bjöd på ömsom sol, ömsom regn, men vi lyckades tajma in lekplatsbesöket under soltiden. Minuterna efter att vi kommit hem igen kom ytterligare en skur.



Till middag idag fick vi chateaubriand, som Marcus köpte häromdagen. Det var först när vi sökte på internet efter bra tillagning som vi insåg att det var oxfilé som stod på menyn :)

När Johannes somnat skulle vi kolla på film. Jag hade först önskat en romantisk komedi, men det är inte riktigt Marcus filmtyp, så istället blev det Bröderna Karlsson. En bra film, men ack så jobbig. Filmen handlar om två tvillingar där den ene ställer till det för den andra i diverse olika situationer. Både jag och Marcus satt med ont i magen över det jobbiga som hände; flera gånger funderade vi på att spola fram lite. Så även om det var en bra film så får vi nog hålla oss till romantiska komedier framöver.

Kommentarer
Postat av: Lena o Lars

Så mysigt man kan sitta på Ikea i Belgien!

Sedan undrar vi............

blir det någon midsommarsill?

Kram från ett mycket regnigt Skoghall

2011-06-19 @ 17:01:33
Postat av: Maria 2:an

Bröderna Karlsson är ju BRA!!!! Men känner igen den där känslan i magen, man tycker lite synd om den tvilling som hamnar i jobbiga situationer hela tiden.



Vi har haft en bra helg i Huskvarna, riktigt lyckat. Igår när vi var ute en stor del av dagen var det uppehåll medan det idag har VRÄKT ner hela dagen. Nu är vi hemma igen och ska kolla ikapp internet och sen blir det kanske nån film här också.



Kram

2011-06-19 @ 19:52:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0