Pingstbesöket

Så är helgens besök över och Martin och Teres har återvänt hem igen. Vi har haft det väldigt trevligt tillsammans, även om Bryssel inte visat sig från sin allra bästa vädersida; det har kommit en del regn. På fredagen besökte vi torgmarknaden och köpte aprikoser, rabarber och fantastiskt vackra rosor. På eftermiddagen gav vi oss ut med bilen på lekplatsjakt. Jag glömde dock kartan hemma, så det blev en del irrande innan vi hittade rätt. Lekplatsen var fin, men Johannes var lite för liten för den. Igår lördag tog vi spårvagn och metro till centrum och kollade in grand place och manneken pis. Vi skulle passa på att äta lunch medan Johannes sov, men eftersom restaurangen var extremt slö så hann han vakna  innan maten kommit.... Efter lunch åkte jag och Johannes hem och lekte medan de andra tre tog sig ut till fotbollsstadion. På kvällen grillade vi, fast då var det för kallt för att sitta ute.

Martin och Teres; kul att ha er här, vi ses i Götet i sommar!












Kommentarer
Postat av: Lena

Så roligt att ni kan räkna in Martin och Teres i er vänkrets, då får vi möjlighet att ha lite kontakt med Martin, som betytt så mycket i vår familj. Kul med Skype-kontakten i lördags!

Även om vädret inte var på topp, så verkar det som att Johannes var det.

Kram

Lena

2011-06-13 @ 09:39:05
Postat av: Teres

Tack för en härlig Brysselhelg!!!!

Jättekul att träffas och få se hur ni bor. Även om vädret var lite varierat så hade vi en toppenhelg. Kul att träffa Johannes igen, få höra de senaste tillskotten i hans vokabulär och få uppleva hans första kravlande tag upp i soffan på egen hand! Han är en härlig kille :-)

Tack än en gång för en trevlig helg så ser vi fram emot att träffa er när ni är hemma i Sverige på semester.



Kram

Teres & Martin

2011-06-13 @ 21:41:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0