Tumma

När Marcus hade handlat efter jobbet idag, så startade inte bilen, vilket gjorde att han fick gå hem med två matkassar och lämna de andra i bilen. Sen fick han ta den andra bilen till affären för att hämta hem varorna, men då startade den lille rackaren och därför blev den stora bilen kvar. Så familjen tog en promenad för att hämta den och på vägen hem så tummade Marcus och Johannes på att Johannes bilbarnstol skulle justeras när vi kommit hem. Vilket den gjordes. När vi senare satt och åt kvällsmat hörde vi plötsligt Johannes säga "mumma" och sträcka fram tummen och pekfingret (han verkar inte kunna gömma undan det) för att tumma med Marcus :)

Idag har vädret varit något (=betydligt) svalare och förmiddagen bjöd dessutom på en del duggregn. När vi började klä på oss för att gå till lekplatsen pekade Johannes in i skåpet där vi har våra cykelhjälmar och sa hjälm, så det blev en cykeltur till lekplatsen istället. Behöver jag nämna att vi var ensamma där; klädda i regnställ och stövlar som vi var...





På eftermiddagen var Albert med mor på lek- och fikabesök. Det var trevligt för alla parter, leksällskap för barnen och fikasällskap för mödrarna.

Så här dags imorgon kväll sitter jag på restaurang med ett något decimerat BBB (eftersom de andra är i Sverige) och äter middag och har trevligt. Johannes och Marcus får ha det trevligt hemma under tiden.


Kommentarer
Postat av: Farfar

Vill bara tala om att jag läser varje dag men inte komenterar så ofta. Önskar att jag behövt regnställ istället för solhatt i går + 30.



Kram till er alla

2011-06-30 @ 09:48:05
Postat av: Anonym

Bra att ni har anammat det där med att det inte finns något dåligt väder utan bara dåliga kläder.

Hoppas ni alla får en trevlig kväll.

Kram

Lena

2011-06-30 @ 12:41:28
Postat av: Helene

Gullunge!

Tack för trevlig dag, igen!

Vi ses om en liten stund.

2011-06-30 @ 17:17:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0