Vild lek

Idag på förmiddagen kom kompisen Albert med mamma på besök för fika och lek. Tack för supergoda muffins Helene! De båda pojkarna blev glada att se varandra då Johannes väntat på "Abbot" och Albert var på väg till "Jojo". Däremot var de inte enbart snälla mot varandra i leken. Det som den ene hade skulle den andre gärna också ha. Så jag fick leta fram dubletter av de saker vi har två eller fler av, tex badmintonbollar. Fast det verkar ändå som de har rätt roligt ihop och precis innan A&H skulle åka hem så klättrade killarna tillsammans upp och ner på fundamentet till den öppna spisen.

När det var dags för Johannes att sova hade han svårt att acceptera att Albert åkt hem och inte längre var kvar för att leka, så det krävdes lite övertalning innan han kunde tänka sig att somna.

Eftersom kameran inte kom fram idag blir det en bild på Johannes när han "loungar" på Bryssels flygplats i väntan på planet mot Götet. Han fick välja vad han ville ha från den lilla buffén och då valde han croissant. Ett val han nog inte var helt nöjd med för han gillade den inte.....


Kommentarer
Postat av: Farmor

Stackars lille gubben, fick inget gott att äta vid flygresan. Kunde han inte fått byta? Det fick han när vi barnvaktade honom. Gröten skulle bytas mot "middagsmat" vilket han hade fullständig pejl på att det fanns i kylskåpet, eftersom detta fanns i Johannes-höjd i stugan.

Nu funderar jag över hur kvällens nattande gick. Forhoppningsvis sover han gott (och att det var pappsen som försatte honom i detta viloläge).

Kram till er alla tre

2011-06-13 @ 23:15:49
Postat av: mamma Eva

man kan vänja sig vid croissant till frukost. Det måste han kanseke hos dagmamman.

Kram

2011-06-14 @ 10:31:18
Postat av: Anna 3an

Vad kul att han och Albert trivs ihop, roligt med en lekkamrat :)

2011-06-14 @ 20:36:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0