Yes!

Barnvaktandet igår gick finfint. Nils vaknade med ett leende på läpparna och Johannes blev väldigt glad (och lite förvånad) när Nils helt plötstligt kom tillbaka. Under eftermiddagen badade de i baljan i trädgården och lekte. Allt gick bra och jag känner mig nöjd med min insats. När föräldrarna kom för att hämta Nils blev han dock så glad att han inte visste till sig, så det är ju uppebart vem som är favoriterna.

Huset är uthyrt! Marcus har skrivit kontrakt idag. Det blir en brittisk familj som flyttar in. De har två små barn och eventuellt kommer mannens äldre son också flytta med, det är inte säkert. Sååå skönt att ha det fixat. Nycklarna delas ut samma dag som vi åker tillbaka till Bryssel efter semestern - bra tajming.

Idag har det varit otroligt varmt. Redan imorse var det närmare 30 grader och det blev liksom bara varmare och varmare. Jag fick hålla Johannes inne en stund mitt på dagen för jag tyckte det var för varmt för honom ute. Men han har badat i baljan flera gånger under eftermiddagen (både med och utan blöja....). Dessutom hade han sina kompisar Nils och Albert på besök i eftermiddags, vilket ju är extra skoj. Och jag fick fikasällskap av deras trevliga mammor :)

Värmen verkar hålla i sig iallafall imorgon också, sen är det nästan att man ser fram emot lite svalare, en sisådär 10 grader mindre räcker. Jag var ute med soporna precis; klockan kvart i åtta. Då var det helt tomt på alla balkonger, stängda dörrar och fönster och gardiner nerdragna; så varmt är det.

Kommentarer
Postat av: Helene

Tack för trevlig eftermiddag!

Vi kör tvärtemot alla belgare - balkongdörrarna på vid gavel. Antar att vi snart ångrar det bittert...

2011-06-27 @ 20:37:02
Postat av: Lena

Så skönt med huset! Hoppas Marcus haft en bra magkänsla, så det blir rätt människor som förvaltar ert hus/hem.

Hu så hemskt med värmen hos er. Tyvärr (säger jag som inte tycker om värme) så verkar det som att även vi får riktigt varmt under tisdag/onsdag. Jag tittade just på klart.se och där hotade de med fullt sol-pådrag i flera dagar. Jag får förlita mig till min portabla luftkonditionering. Bara tanken på den verkar åtminstone mentalt avkylande.

Kram

2011-06-27 @ 21:37:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0