Skum

Nu har Maria åkt hem igen och det är lite tomt att sitta och dricka eftermiddagskaffet ensam. Idag höll det knappt på att bli nåt kaffe alls eftersom Johannes var väldigt ledsen när han skulle sova och klamrade sig krampaktigt fast vid mig. Men till slut gick det bra och han sover nu gott och jag dricker kaffe och bloggar :)

När mamma och pappa var här lämnade de en liten flaska med badskum, den invigde jag och Johannes häromkvällen. Till hans stora förtjusning.






Idag har vi en lugn dag hemma. Eftersom Johannes hostar en hel del på nätterna så sover vi lite dåligt, så då är det skönt att bara vara hemma och ligga på den tjocka mattan och leka. Vi har dock varit på "stan" (=vårt lilla centrum) och köpt en plastboll åt Johannes eftersom han verkat så intresserad av alla andras bollar när vi varit på lekplatsen. Han gillade den :)


Kommentarer
Postat av: Maria 2:an

Jag tycker också att det är ensamt att dricka eftermiddags-te och fika ensam :).



Tack för flera trevliga dagar hos er, det var kul att se hur ni har det och såklart mysigt att träffa Johannes så många dagar. Kul att han accepterade att bli passad av mig några timmar, bra för både honom och er.



Jag har också en lugn dag idag, tvättat några maskiner, varit och handlat lite mat och fixat några ärenden på stan. Skönt att vara hemma men det är rätt gött att ha "semester" också.



Vi hörs på skype!!

KRAM

2011-03-07 @ 14:39:48
Postat av: Farfar

Tack för gårdagens förevisningar, både kunna gå omkring och alla dessa ord han kunde frambringa på den stolte faderns uppmaning.Så söt han är i badet den lille godingen.

Kram från den stolte farfarn

2011-03-07 @ 16:50:47
Postat av: Farmor

Han är ju nästan lika söt som Susanna i badet!

Kram

2011-03-07 @ 21:49:57
Postat av: Anna 3an

han är ju bedårande på den översta bilden :) Kul att han gillar skummet också!

2011-03-08 @ 17:02:44
Postat av: Anonym

Hej!

Badar han själv nu??? Funkar det bra??

Tack för senast!

Albert fick feber i flera dagar efteråt, men av bloggen att döma fick inte J det - tur!

Kram kram

2011-03-08 @ 21:33:19
Postat av: Sophia

Hej!

Badar han själv nu?? Funkar det bra??

Tack för senast!

A hade feber i flera dagar förra veckan, ingen aning om vad det var men nu är det borta iaf. Av bloggen att döma smittade vi inte J - tur!

Kram kram

2011-03-08 @ 21:35:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0