Strandlek

Både i måndags och idag har vi varit på en lekplats närmare stan och lekt; det är skoj med lite variation, framförallt för mamman :)

Dessutom har vi haft playdates där, även om måndagens date var med en liten tvåmånaders tjej som mest sov.... Men denna lekplats är full med härlig strandsand, som dock hamnar överallt. I håret, på armarna där man har solkräm, på läpparna, mellan tårna och i alla magvecken :) Idag tog vi cykeln dit, vilket var skönt och relativt smidigt. Fördelen är att vi kunde dra hem när vi ville och inte behövde ta tunnelbanan i rusningstrafik.

Dock är det lätt att bli av med saker i sanden; i måndags kom vi hem utan tennisbollen vi haft med oss och idag saknade vi en matburk i plast när det var dags att plocka ihop. Så man får vara noga med vad man tar med sig, vore ju trist att förlora en favorit.....

Som kontrast till sommaren vi har här så får ni idag en bild från pulkapremiären Johannes företog hos sin mormor och morfar den 12 december förra året.


Kommentarer
Postat av: mamma Eva

Ja, bara du inte tappar bort Johannes så går väl allt annat att köpa!!!

Kram mormor

2011-05-25 @ 21:31:36
Postat av: Lena

Känns som att jag föredrar snön framför den efterhängsna sanden. Kul med vinterbild (han har vuxit). Kul även att skypa med er, så där en liten stund som vi gjorde tidigare i kväll. Nu har det blivit en stund tillsammans med Tobias o Nils. Jag fick vara med när de åt sin kvällsmat.

Kram

2011-05-25 @ 22:04:26
Postat av: Tobias

Han har allt växt en del...

2011-05-26 @ 06:38:26
URL: http://granebo.wordpress.com
Postat av: Anna 3an

Fin vinterbild, väldigt söt overall :)

2011-05-26 @ 16:40:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0