Namngivning och julpyssel

I helgen som gick var jag och Johannes i Göteborg för bland annat kusin Åsas namngivning och det årliga julpysslet med mina gamla kursare. Vi landade redan vid lunch i fredags och på eftermiddagen hann vi med en träff med Johannes kompis Albert (inte samma Albert som bor i Bryssel dock) och hans mamma.



Namngivningsceremonin var väldigt trevligt och Johannes och Åsas andra kusin Alvin fick tända varsitt ljus för henne, något de båda klarade med bravur. Men så hade vi tränat väldigt mycket här hemma också. Johannes hade fått nya kläder dagen till ära och han var väldigt stolt när han gick runt med piké och pullover :)



I söndags var det dags för julpyssel, men då Göteborg visat sig från sin sämsta sida (regn och blåst hela helgen), så fastnade knappt halva styrkan i skärgården. Den decimerade pysselskaran hade dessutom tre barn att ta hand om, så vi pysslade inte lika mycket som vanligt, men hade väldigt trevligt ändå. Johannes var snäll och tog hand om disken.



Nu har halva arbetsveckan gått och idag gick Johannes glatt in hos dagmamman, vinkade hejdå till mig och gav mig en puss. Efter ett par veckors lämningar av en gråtande son, kändes detta otroligt skönt och gjorde denna soliga novemberdag ännu bättre för mig.


Kommentarer
Postat av: Tobias

Vad skönt att läsa att lämningen gick bra! Här är också blåsigt, men det är inte därför julpyntarstyrkan var reducerad. Karro o Elmer ha nämligen varit på planerat besök i Götet. Kommer hem idag. Ha det! //tobias

2011-11-30 @ 13:50:08
URL: http://granebo.wordpress.com
Postat av: Farmor o Farfar

Skönt att höra att allting har blivit bra, ni har varit på trevligheter, ni har kommit både bort och fram trots hårda vindar och Johannes blev glad över att vara hemma hos sina kompisar. Sedan är vi glada för att ni har fått signal i er telefon. Den har vi testat tillsammans med Marcus under helgen.

I kväll övernattar vi alla tre på Älvbrinken.

Kram, kram

2011-11-30 @ 21:59:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0