Helgbesök

Så var helgens trevliga besök avslutat och vardagen knackade på igen. Och med den kom regnet som vi slapp hela helgen.

Som jag misstänkt blev Johannes väldigt glad åt att upptäcka mormor och morfar i gästrummet i fredags morse. Johannes var en stund hos dagmamman på förmiddagen och därefter lekte han med mormor och morfar på lekplatsen. På eftermiddagen åkte vi och fikade i svenska kyrkan och sen tog vi en tur upp i "triumfbågen" och dess utsiktsplats som ger en vy över hela Bryssel.



Vi hann även med lite kastanjeletning och lekplatsbesök innan vi åkte hem och åt födelsedagsmiddag.



I lördags förmiddag tog jag och Marcus bilen till Luxembourg och lämnade de andra här hemma. Det blev stan och turistande och en massa lekplatslekande för deras del.

Jag och Marcus lämnade ett soligt Bryssel, men kom till ett minst lika soligt Luxembourg, så vi kunde äta lunch utomhus.



Eftermiddagen spenderades i butiker, i solen och i hotellets relaxavdelning. På söndagen tog vi en promenad genom ett söndagsstängt Luxembourg och lyckades få tag på en riktigt smarrig varm choklad.




Det var choklad som satt fast på en träsked och som man löste upp i varm mjölk - mums.

Igår måndag var Johannes hos dagmamman igen och tiden med mormor och morfar verkar ha gjort susen, för för första gången grät han inte massor när jag lämnade utan han traskade glatt rakt in. Det var först när jag ropade hejdå till honom som läppen började darra lite, men någon gråt kom inte. Och likadant var det idag, så nu känns det verkligen att det går åt rätt håll - så skönt.

På eftermiddagen körde vi mamma och pappa till flygplatsen och på kvällen var det en trött och nöjd Johannes som somnade gott och sov länge imorse.

Kommentarer
Postat av: Lena

Så roligt att allt har funkat för er alla. Säkert är det bra träning för Johannes att få tillbringa tiden med trygga relationer men utan mamma, för att sedan upptäcka att mamma faktiskt kommer tillbaka.

Ni ser nöjda och glada ut på bilderna från er mini-semester.

Kram

Lena

2011-10-18 @ 21:10:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0