Pannkakor

Vädret har blivit bättre sen i helgen, så vi har kunnat gå till lekplatsen ett flertal gånger. Det är roligt. Även om Johannes häromdagen sa, "nej, stanna hemma", när jag sa att vi skulle gå till lekplatsen. Fast när vi väl var där tyckte han det var roligt.

Det går bättre hos dagmamman, vilket känns bra. Fortfarande gråter han vid lämnandet, men dagmamman säger att det går bättre på dagarna och Johannes pratar en hel del om de andra barnen här hemma, vilket känns positivt.

Efter gårdagens lekplatslek med kompisen Fredrik var det dags för pannkakor (eller rättare sagt plättar om man ska vara petig) till kvällsmat. Johannes var väldigt hungrig så han fick äta de första färdiga plättarna medan jag gräddade klart smeten åt mig och Marcus.



Ikväll kommer mina föräldrar hit och vi ser fram emot en trevlig helg ihop. Lördag-söndag åker jag och Marcus till Luxenbourg för lite tid på tu man hand och en lyxig hotellnatt. Det är vår första barnfria grej vi gör tillsammans (bortsett från några bröllop) sen Johannes föddes, så det ska bli väldigt skönt. Kanske får man sova lite längre än till klockan sex på morgonen och därefter njuta av en lång hotellfrukost i lugn och ro ;)

Under tiden får Johannes röja med mormor och morfar och visa dem stan. Morfar berättade för Johannes på skype igår att de skulle åka spårvagn till stan på lördag, något Johannes genast snappade upp och tog till sig som ett mantra; "åka spårvagn, stan". Så det kommer bli toppen för dem alla tre!

Kommentarer
Postat av: Tobias

Törs nästan sätta en peng på att någon av er ändå kommer att vakna vid 6-hugget...



Men en lugn hotellfrukost låter ju inte fel.



Kram,



//tobias (som nyss städat undan haklapparna för gott)

2011-10-13 @ 09:13:12
URL: http://granebo.wordpress.com/
Postat av: Farmor

Plättar är gott! Trots tillgång till flera bestick funkar händerna bäst.

Kram

hälsa Christer o Eva

2011-10-13 @ 10:36:54
Postat av: Tutorail

kan du tänka dig starta eget?

2011-10-13 @ 10:52:45
URL: http://tutorail.blogg.se/
Postat av: Helene

Ha en skön helg i Lux! Glöm inte att tanka innan ni återvänder till Belgien - så mycket billigare där! Är grymt avundsjuk på er hotellfrukost, det slår vilken sovmorgon som helst!

2011-10-13 @ 13:03:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0