Helgbesök

I helgen som gått har vi haft besök av familjen Hörding, vilket har varit väldigt trevligt. Johannes tyckte det var jätteskoj med barnen, fyra och sex år gamla. De tyckte emellanåt att han var mindre rolig när han rev deras legotorn eller ville vara med och spela dataspel. Men oftast var de väldigt snälla och lät honom vara med och leka, vilket han tyckte var toppen. Han har inte varit riktigt frisk, vilket yttrat sig i dåligt matintag och dålig sömn. Men efter en stadig fika idag på eftermiddagen var han nästan sig själv. Iallafall i någon timme, innan han höll på att somna på Marcus mage vid kvart över fem. Då blev det bad och lek i massor för att hålla honom vaken till normal sovtid.

Bryssel har visat sig från sin bästa sida med kanonväder både idag och igår. Vi har hunnit med en hel del; marknad, lekplats *2, sightseeing i centrum, lunch på stan och så har vi njutit av solen i trädgården.



Helgens två roligaste episoder skedde dock båda i fredags när Marcus var på jobbet. Johannes satt och rotade i någon av barnen ryggsäckar där de packat ner diverse lekfigurer.

Johannes tar upp nedanstående figur och utbrister "pappa". Något som tre av oss vuxna tycker är hysteriskt roligt, den utpekade (Marcus) är mindre road.... Men visst finns det likheter?!



Därefter tog han upp ännu en figur, denne kallade han för "morfar".Semesterskägg i all ära, men hann det verkligen bli så långt?!






Kommentarer
Postat av: Lena

Han är en liten glädjespridare eran son. Vi har faktiskt funderat på om inte morfar Christer har blått blod i ådrorna! Att det andra är pappa Marcus det ser vi ju alla.

Kram

2011-09-26 @ 08:03:48
Postat av: Tobias

Låter som ni haft det trevligt! Finns inga bilder på familjen Hörding (vi ses ju inte så ofta...)?



kram,



//t

2011-09-26 @ 08:21:00
URL: http://granebo.wordpress.com
Postat av: Morfar

Johannes! Du och jag har en del att prata om när vi ses om ett par veckor!

2011-09-26 @ 18:13:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0