Fredag!

Så var det fredag igen och snart helg. Så skönt. Och långhelg dessutom. Och vi väntar trevligt besök i form av Sophia, Henrik och Albert. Deras decemberbesök blåste ju bokstavligt talat bort, så nu gör vi ett nytt försök.

Vi hoppas Bryssel kan ge oss lite vårvärme iallafall. Tidigare i veckan utlovade prognosen drygt 20 grader både lördag och söndag. Igår var den reviderad till 12 grader och regn imorgon.... Regn och hagel har vi fått varje kväll den här veckan. Och det konstiga är att det går från hyfsat halvmolnigt till uselt väder på bara nån minut. Jag och barnen var på lekplatsen igår eftermiddag och det började dra in mörka moln, så jag tvingade Johannes att gå hem (kanske därför han ser lite sur ut på bilden nedan) eftersom vi inte var klädda för regn. Det kom en del droppar på vägen hem, men precis efter att vi satt fötterna innanför ytterdörren brakade det loss. Och sen kom det några åskknallar också lite senare. Nu kan vi den typen av väder och vill ha sol och värme istället!



I onsdags föddes ännu en liten flicka i den brysselska bekantskapskretsen och även Albert har därmed blivit storebror. Vi säger stort grattis till hela familjen W/S.

Kommentarer
Postat av: Lena

Roligt att besöket blev av denna gång. Ni som är ute i stora vida världen, behöver få lite influenser från Lisch.

kram

2012-05-03 @ 09:50:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0