Rymling

Johannes har insett att om han tar fram en av sina små stolar till köksdörren, så kan han öppna den och sen gå ut. Det visade han prov på imorse. Som tur väl var så tyckte han själv att det var lite för kallt för att vara ute, så jag behövde inte jaga in honom....



Johannes tycker ju väldigt mycket om att åka spårvagn, så idag åkte vi på en liten utflykt. Vi tog vår vanliga linje först, men bytte sen till en som går till ett närliggande samhälle (Tervuren). Här ligger även det så kallade Afrika-museet, så vi gick in i den gigantiska parken som omger museet och sprang runt lite och kastade stenar i vattnet.


 
Vi gick även en sväng på museet, Johannes favoriter var nog elefanten, giraffen och zebran. Känns som man hade kunnat spendera mer än en halvtimme där om man varit utan barn.... Men vi gick igenom nästan hela och sen tog vi dubbla spårvagnslinjer hem igen. Väl hemma blev det mat och sen hamnade båda barnen i vagnen för en promenad. De sov båda två inom tio minuter (trots att Samuel sov bort hela förmiddagen också), så då vände jag och gick hem för att dricka kaffe.


Kommentarer
Postat av: mormor

Hej!

Somnade du över kaffekoppen?

Kram

2012-04-25 @ 14:15:26
Postat av: svärfar

Jysses vilken energi du har, blir trött bara jag läser om era utflykter.

Tack för senast, kort men ack så intensivt och givande,få ha minstingen i knät, leka hiss med storebror, fika med dej o Marcus, träffa Eva o Christer, allt detta på tre timmar. Väl värt att åka 65 mil och komma hem kl 01:30.

kram Lars i Älvkarleby

2012-04-25 @ 18:49:15
Postat av: Farmor

Johannes är en försigkommen liten gosse. Hoppas ni har något knep att ta till, så att han inte alltid kan få upp dörren för att knalla ut. Kan se vattenslangen i trädgården. Är det väder hos er för en utedusch?

kram, kram

Pssst Marcus har namnsdag idag....

2012-04-25 @ 21:29:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0