Trötter

Idag har Samuel en riktig sovdag, jag tror han måste sova ikapp lite från igår då han hade en riktig skrikdag. Han skrek för att han hade ont i magen och därmed svårt att sova och blev därför övertrött och skrek således för att han var trött. Och allt detta troligtvis på att jag la i för mycket purjolök i söndagsmiddagen....

Så idag är nog Samuel trött, för han sover mest hela tiden. Ett sovpass imorse på en dryg timme. Vaken för amning och lite lek i en timme ungefär. Sen somnade han igen. Då var klockan 10. Sen sov han sig igenom placering i babyskydd, biltur till sjukgymnast, mina 45 minuter hos sjukgymnast sittandes i babyskydd, biltur hem, amning och placering på soffan. Klockan är strax tre och han borde vara hungrig.

Återstå att se om vi har en pigg och vaken son hela kvällen eller om han behövde lite extra sömn idag.

När han är vaken tycker han mycket om att titta på fingerdocksbitringen.




Kommentarer
Postat av: farfar

Klart att grabben måste sova och vila upp sig, han skall ju vara extra pigg o alert när han träffar farmor o farfar på fredag.



Kram till er alla farfar

2012-04-17 @ 20:30:17
Postat av: Farmor

Vilken medveten liten kille! Ska verkligen bli mysigt att få "inspektera" honom och titta om det möjligen finns något Frimans-drag att upptäcka. Våra tre första barnbarns-killar brås ju helt på sina mammors sidor, men vi tycker väldigt mycket om dem i alla fall.

Kram

2012-04-17 @ 22:17:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0