Fredag! Igen

Så har nästan en hel vecka till redan gått, tiden går fort. Det har varit varmt även den här veckan, men temperaturen börjar sjunka nu, så vi har till och med kunnat vädra in lite svalare luft på morgnarna. Men dagtid är det oftast upp mot 25 fortfarande.
 
Vi har hälsat på våra kompisar Jenny, Nils och Olle i deras nya hus i Waterloo, mycket trevligt! Dock är det inte kul att köra bil själv med två barn i baksätet varav ett (Samuel) skriker som en stucken gris, så det drar jag mig nog för att göra igen.
 
Kameran har gått sönder, så vi har inte kunnat föreviga så mycket av det som hänt under veckan.
 
Samuel är numera väldigt mobil och ålar sig snabbt framåt på golvet om det är något speciellt han vill ha, väldigt roligt att se! Men man får tänka på var man lämnar honom....
 
När vi åkte från Sverige fick Johannes med sig en liten bassäng hem från morfar, den har varit väldigt populär hos alla, till och med Samuel som gråtit så fort fötterna doppats i hav eller sjö kunde tänka sig att bada i den. Johannes passar på att krypa under Marcus ben så länge.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lena

Om morfar hade vetat att även den store killen ville bada i bassäng, då hade han nog köpt en modell större! Så skönt med svalka för er. Hoppade även du i Karin, när du tagit kortet?
Vad är det som är så intressant på botten, en liten groda kanske.
kram från
farmor o farfar som har en semestervecka att se fram mot

2012-08-25 @ 14:28:25
Postat av: Anna 3:an

Vad skönt det ser ut att bada i bassäng! Gött med varmt väder också, här känns det som att hösten är på väg. Det ska bli mysigt!

2012-08-26 @ 11:25:20
Postat av: Tobias

Här badar vi ännu i sjön, men det känns som att säsongen lider mot sitt slut...

Hur gick det med planerna på att skaffa en ny kamera?

kram, /t

2012-08-27 @ 11:41:37
URL: http://granebo.wordpress.com/
Postat av: Tobias

Måste ju slå ett slag för mobiltelefon med inbyggd kamera. På många av de sk. smarta mobiler som tillverkats under det här seklet finns en kamera som ger riktigt hyggliga bilder. Man fångar många händelser som man kanske inte fått på bild med en vanlig kamera.

Dags att byta upp sig?

Här finns bilder från vår sommar. Alla tagna med mobilen:

http://granebo.wordpress.com/2012/08/25/sommaren-sedd-med-mobilen/

kram igen, /t

2012-08-27 @ 11:44:09
URL: http://granebo.wordpress.com/
Postat av: karin

tobias, ingen ny kamera än, vi hittade min gamla pentax från 2005 och konstaterade att den tar bättre bilder än kompaktkameran vi köpte förra året, men som precis gått sönder. ang systemkamera, så letar nog marcus fortfarande.

2012-08-27 @ 16:39:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0