Första syskonmötet

Idag var det så dags för bröderna att träffas. Marcus och Johannes kom till mig och Samuel på bb efter jobb och dagmamma. Det märktes på Johannes att det var en ovanlig situation, för han var ovanligt försagd när de kom. Det blev bättre när han fick komma upp till oss i sängen och överlämna sin present (en jättefin gose-igelkott).



Samuel hade även han varit förutseende och köpt en present till sin storebror. Det blev en verktygslåda med verktyg (allt i trä och för barn), en grej som genast blev populär.

Johannes var lite nyfiken på bebisen (vet inte riktigt om han förstår att det är den lille som legat i min mage och som heter Samuel), men ville hellre hålla i tofsen på mössan än under nacken när Samuel låg i hans knä.



Det var väldigt mysigt att vara samlad hela familjen för första gången, men det märktes att det inte var på hemmaplan. När båda pojkarna skrek samtidigt och Johannes ramlade ner från sängen var det dags för M och J att åka hem och äta pannkakor (eller kanske det blev spagetti om Johannes fick välja).

Marcus hade även med sig lite godsaker till mig, så när detta inlägg att publicerat ska jag återgå till tv-serien jag så lämpligt började följa i måndags och äta djungelvrål.

Kommentarer
Postat av: Maria 2:an

Vad fina de är tillsammans. Klart att det är ovant för Johannes men ge det lite tid så kommer han älska sin lillebror. Hoppas att ni snart får komma hem så ni kan vara tillsammans i en mer bekant miljö.



Stor kram till hela familjen!!

2012-02-15 @ 20:02:15
Postat av: Lena

Det var en storebror som tog sin roll på allvar. Hade Johannes valt igelkotten?

Hoppas du njuter av stunden, två-barnsmamma,godis och lite TV-tittande, Johannes omhändertagen av sin pappa, bättre än så behöver livet inte vara.

Kram från svärmor

2012-02-15 @ 20:21:16
Postat av: Anna 3:an

Vad kul att bröderna fått bekanta sig lite med varandra. Hoppas glädjen kvarstår när Johannes förstår att Samuel är här för att stanna :)



Kan man inte få se en närbild på den lille så man får se hur han ser ut?



Ha det bra med djungelvrål och tv-serie. Det verkar rätt skönt att ligga på BB!

2012-02-15 @ 20:34:22
Postat av: mormor och morfar

Djungelvrål är inte dumt! Jag fick en godispåse på alla hjärtansdag.

Njut alla

Kram

2012-02-15 @ 20:45:19
Postat av: Mia

Åh så söta killar!! Stort grattis till stora familjen. Och bra jobbat Karin. Hoppas allt är toppen!!

Kram Mia

2012-02-15 @ 21:11:52
Postat av: Lars

Hej Karin. Kan inte minnas om Tobias fick ha Marcus i knät vid första mötet, men jag minns mycket väl när han valde ut nallen till Marcus. Vilken fin bild på storebror med den lille i knät. Undrar vilka tankar som gick genom hans huvud när han satt där? Kram till dig och puss till Samuel.

svär o farfar.

2012-02-15 @ 21:16:17
Postat av: Tobias

Hej på er alla fyra! Så skojigt med en kusin till.

När Nils hälsade på Elmer på BB första gången hade han och farfar Lars varit och köpt ett gosedjur. Nils hade valt en Nicke-nyfiken-apa. Elmer har väl i sanningens namn inte ägnat Nicke någon stor uppmärksamhet. Nils fick dock revanch när han gav Elmer en Nemo-fisk som han köpt på loppis för 1:- i julklapp. Nemo är en ständig följeslagare som sover med Elmer i sängen, tittar på när Elmer äter och helst också följer med till Eva-Lena...



kram till er alliop!

2012-02-16 @ 08:07:56
URL: http://granebo.wordpress.com
Postat av: Tobias

När får ni åka hem, förresten?



kram igen

2012-02-16 @ 08:08:59
URL: http://granebo.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0