Johannes prioriteringar

Nu när man är pappaledig kan man kosta på sig sån lyx som att hämta Johannes hos Nanou. Han är alltid på ett strålande humör på väg hem och mycket mycket pratglad (vem han nu kan ha ärvt det av?). Igår när vi frågade vad han hade gjort hos Nanou blev svaret:
-Ätit kex!
Och mer?
-Ätit banan!
Och mer?
-Snurrat runt!
Och mer?
-Hoppat på bollen!

Jaha?! Etta och tvåa på listan är alltså något han har ätit. Han har till och med lärt Nanou att kex heter just kex på Svenska. Hon frågade oss här om dan om det var så och sa att Johannes hade lärt henne detta.

Igår var vi på konsulatet för att Samuel ska få sitt samordningsnummer. Första gången för oss alla på konsulatet. Det kändes lite högtidligt, men det verkade inte vara världens stressigaste arbetsplats om man säger så. Detta kanske vore en bra första station för min fru när hon ska slussas ut i samhället igen efter hemmafruandet?

Samuel var mäkta uppspelt efter besöket, vilket tydligt framgår av bilden nedan.


Kommentarer
Postat av: Farmor

Nu kan Nanou kex på svenska, men kan du Marcus vad det heter på franska?

Skönt att höra att det finns arbetsplatser där man inte stressar ihjäl sig, de är inte många nu för tiden. Vad Samuel beträffar tycker jag det ser ut som om han var helt slut efter äventyret på konsulatet. Eller härmar han sin far, som gör så när Villa har gjort mål?

kram, kram

2012-02-28 @ 11:34:33
Postat av: Anna 3:an

Han ser ut som en riktig livsnjutare Samuel! Och beträffande Johannes Pratkvarnen så har han ju goda gener på båda sidorna att ärva så ni får nog anse er likvärdigt skyldiga båda två.

2012-02-28 @ 11:57:54
Postat av: mormor

Det ser ut som han gymnastiserar i byxorna. Han har väl tillräckligt på sig för sådana övningar?

Hoppas att allt ordnar sig med papper och dylikt.Kram

2012-02-28 @ 15:38:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0