Besök

Helgens besök av Anna, Björn och Åsa var väldigt trevligt. Och vi hade en attans tur med vädret. Fredagens "utlovade" regn kom först på kvällen och igår, lagom till hemfärd, öste regnet ner större delen av dagen.

Vi har haft en mycket bra helg med picknick, lekplatser, grillningar och lek. Det var kul att se att Åsa och Johannes hade kul ihop. Besöket avslutades med att vi packade in oss alla sju i vår bil (bra med stor bil med många säten) och åkte till Charleroi. Åsa och Samuel var mindre nöjda under denna resa, men det gick bra ändå. Innan A, B och Åsa hoppade ut för att gå in på flygplatsen åt vi lunch i bilen (var skulle vi annars sitta i ösregnet?!).





Igår eftermiddag var vi sen barnvakt åt barnens kompisar Elsa och Carl ett par timmar så att deras föräldrar skulle kunna röja sitt vattenskadade garage. Johannes och Elsa leker väldigt bra tillsammans, vilket är skoj, och de små killarna sov mest.


Kommentarer
Postat av: Lena

Så bra livet kan vara!



Är det ett arrangemang mot/för rymningsbenägna barn som man ser på gräsmattan?



kram från ett härligt ösregnande Värmland

2012-06-25 @ 17:53:09
Postat av: Anna 3:an

Kul att besöka er! Vi ser mycket fram emot framtida samlingar när kusinerna kan leka ännu mer med varandra (och vi dricka ännu mer kaffe i lugn och ro!)

2012-06-25 @ 21:19:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0