Bandy

Jag är nog den enda i familjen Friman som inte gläds åt att Villa gick till bandyfinal igår kväll eftersom det innebär att Marcus åker till Sverige på lördag morgon och kommer hem efter jobbet på måndag.... I det tysta hoppas jag därför att det tar ytterligare 29 år innan det är är finaldags för Villa igen ;)

Cykelturen häromdagen blev kort, Johannes var inte överförtjust. Det var samma sak när han provade cykelkärran hos Tobias och Karro i julas; först skulle han absolut inte åka och sen när vi kom hem så ville han åka mer. Vi hoppas på mer åkglädje nästa gång. Myggnätet är på för att skydda från småsten som cykeln kan slunga upp och in i vagnen.

Vi håller på att vänja Samuel vid babysittern. Korta stunder funkar den bra, men sen vill han komma upp i famnen igen.


Kommentarer
Postat av: mormor

Ja, så kan det bli med ett starkt intresse. Båda pojkarna får öva sig på nya aktiviteter. Det gäller att inte ge sig i första taget.

Kram

2012-03-19 @ 16:32:38
Postat av: Lena

Hoppas Karin att du åtminstone kan tycka att det är ok att Marcus åker, som sagt...............

det är en händelse som inte varit vanligt förekommande, utan det gäller att fånga tillfället. Det är väldigt mcyket Villa-snack på Radio Skaraborg idag. Hörde just att de tror att det från Lidköping kommer att gå 40 bussar och ett specialchartrat tåg med 600 personer på söndag morgon. Lite häftigt i sig.

Att åka i cykelkärran kanske blir mer populärt när lillebror kan vara med i kärran och mamma är med på cykelturen.

Kram till er som får vara kvar hemma

2012-03-19 @ 16:55:16
Postat av: Lars

Hej Karin.

Vad häftigt!! nästa gång Villa är i bandyfinal tar Marcus säkert med sig sina söner, och du tar hand om era barnbarn, tänk vad tiden går.

Kram från svärfar.

2012-03-20 @ 20:57:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0