Första turen

Jag har precis vinkat av Marcus och Johannes som gett sig ut på första turen med cykelkärran och med Marcus nya cykel. När Johannes fick frågan om han ville ut och provåka blev han väldigt entusiastisk, men medan Marcus höll på att förbereda sig ändrade han sig både fram och tillbaka flera gånger. Till slut hade han iallafall bestämt sig för att följa med, ända tills han satt i kärran och Marcus drog över myggnätet; då ville han gå ur. Så vi får se hur länge de blir borta; förhoppningsvis gillar Johannes det när de väl är iväg.





Veckan har gått väldigt fort. Marcus var hemma från jobbet med feber i måndags och tisdags och sen hade ju halva arbetsveckan nästan gått. Vi har haft några dagar med riktigt varmt väder; i torsdags var det 19 grader i skuggan på eftermiddagen! Idag är det dock lite sämre igen, men det verkar vända inför nästa vecka.

Idag har vi varit iväg på en shoppingtur på förmiddagen. Tyvärr kom vi hem tomhänta. Jag var på jakt efter en finklänning som funkar att amma i och Marcus skulle leta efter skjorta, så vi får leta vidare.

Imorgon är det dags för kalas! Det är dags för Johannes kompis Nils att fira sin tvåårsdag, hurra för honom!

Kommentarer
Postat av: Anna 3:an

Wow vilket åk! Hur gick premiärturen?



Här har veckan också gått väldigt fort. Igår spenderade i stort sett hela dagen åt olika ärenden, bland annat att titta på bilbarnstol - vilken jobbig djungel...



Ha en bra söndag!

2012-03-18 @ 07:17:13
Postat av: Lars

Hoppas premiärturen gav mersmak! Ingen tvekan om vem som var mest positiv innan start, ni har ju mungiporna åt olika håll. Hoppas vi ses om en månad så Johannes kan berätta om sin första åktur.



farfarkram till er alla.

2012-03-18 @ 21:39:27
Postat av: Lars

2012-03-18 @ 21:40:19
Postat av: Lars

Heja Villa!!!



Pappa

2012-03-18 @ 21:41:59
Postat av: Farmor

Hur det gick för Villa vet vi ju alla så här dags, riktigt KUUUL!

Däremot så undrar jag över hur cykelturen förlöpte. Måste man ha myggnät så här års? Förstår om Johannes inte tyckte det var kul att få det mellan sig och utsikten.

Kram o go natt

2012-03-18 @ 22:43:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0