Röda klostret

Som Marcus nämnde i föregående blogginlägg var vi vid något som heter Röda klostret i lördags. Namnet gör ju att man har anledning att misstänka att det är ett gammalt kloster, som därefter byggts om till restaurang och liten butik och dessutom finns det två väldigt fina lekplatser där.

Vi var där med barnens kompisar Elsa och Carl (dock sov sig Carl och Samuel genom mesta delen av besöket) och deras föräldrar. Lagom tills vi kom fram till klostret kom dessutom solen fram, så det blev en väldigt skön utflykt. Efter lite lek på lekplatserna åt vi lunch på restaurangen och därefter gick vi hem och fikade och barnen fortsatte leka. Det var en trött och nöjd Johannes som gick och la sig på kvällen.





Man kunde lätt få intrycket av att våren är här nu, men uppenbarligen kommer aprilvädret till Bryssel redan i mars, för så här ser det ut i vår trädgård just nu.






Kommentarer
Postat av: farfar

Hej Karin.

Tänk vad barnmorskan skulle bli nöjd om hon fick se Johannes med den randiga mössan! Men ser han han vart han är och vad han gör med mössa ner för ögonen.

kram från din undrande svärfar

2012-03-05 @ 17:36:45
Postat av: Farmor

Ser nästan ut som att Johannes skakar galler vid besöket på klostret. Då är bild nr 2 desto roligare.

Trevligt att ni har hittat en familj där både ni och barnen har utbyte av varandra.

Vad gräsmattan beträffar ser det nästan ut som att den hade fått en omgång pudersocker, men om du tittar riktigt noga, så har nog era påskliljor kommti upp en bit i rabatten, så misströsta inte.



kram, kram

2012-03-05 @ 22:21:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0