Vår

Nu får man nog ändå anse att våren kommit till Bryssel och därmed var det även dags att inviga sandlådan då det var riktigt fint väder med strålande sol idag. Jag och Johannes grävde och Marcus (som varit lite febrig under helgen) hejade på.



Samuel sov gott i vagnen under tiden.



Efter lunch och sovstund (som blev extremt kort, bara 20 minuter, för Johannes eftersom han blev väckt av Samuel), så gjorde vi lite picknick och åt på en filt på framsidan av vår lägenhet. Det är där vi har eftermiddagssol så här tidigt på säsongen. Johannes blev överlycklig över den lilla kakan som låg i hans skål.



Efter en del spring upp och ner i trapporna på uppfarten och intag av middag insåg vi att Johannes var extremt trött, så vi petade i honom kvällsmat redan kvart över sex och den var inte ens uppäten innan han bad om att få gå och lägga sig. Det är ju bra om han är pigg och glad imorgon när det är dags för dagmamman igen.

Kommentarer
Postat av: Farmor

En dag ute i vårväder tar på krafterna!

Ni verkar ju haft en trevlig dag och jag hoppas Johannes sover gott nu. Vi kunde ju förstå att han var riktigt trött när vi talades vid tidigare, det var inte långt mellan skratt och gråt.

Kram till er alla

2012-03-11 @ 20:00:13
Postat av: mormor

Vi ser alla fram emot våren ( båda arbete och vila ute).

Kram

2012-03-12 @ 17:17:40
Postat av: Anna 3:an

Samuel verkar vara en riktig sömntuta :)

Härligt med fika ute i det gröna, jag avundas Björn som ska vara hemma och götta sig med Åsa när vädret börjar bli riktigt bra.

2012-03-13 @ 19:59:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0