Härlig långhelg

Även om Marcus jobbade i fredags (ledig i torsdags), så har vi ju fått lite extra ledigt ihop. Torsdagen inleddes med ett läkarbesök eftersom Johannes åt upp en peng för två veckor sen och vi inte sett den komma ut. Läkaren remitterade oss vidare till röntgen där vi var i fredags. Och pengen var borta! Så antingen har han aldrig svalt den eller så har den kommit ut utan att vi märkt det. Oavsett vilket, så var det skönt att veta att den inte finns i hans kropp.

I lördags var det riktigt fint väder, så vi satte båda barnen i cykelkärran (premiär för Samuel) och gick till en lekplats en bit bort. Samuel tyckte väl att det var sådär kul, så vi får nog träna honom lite mer om vi ska ha nån nytta av cykelkärran under semestern.



Igår skulle det bli sämre väder, men vi hade tur och fick regnet och åskan först på kvällen. Då hade vi redan fått både mycket tid i trädgården och grillmiddag.

Nu är det måndag igen och allt är som vanligt. Marcus är på jobbet och Johannes hos dagmamman. För första gången på väldigt länge känns det som, så gick det riktigt bra att lämna imorse. Både jag och Nanou var förvånade, för vi pratade lite och helt plötsligt hade Johannes bara gått in och börjat leka med de andra killarna (just nu är de bara pojkar kvar hos henne, det verkar som det kommer en flicka efter sommaren....).

Kommentarer
Postat av: Anonym

Trägen vinner.

Kram till alla

2012-05-21 @ 20:45:13
Postat av: Tobias

Han kanske går samma väg som Elmer... Citat från förra veckan:



E: "Pappa, jag trivs inte hemma"

T: "Det var tråkigt att höra, var trivs du då?"

E: "Hos Susanne*..."

E: "...och Eva-Lena**"



*) Annan dagmamma

**) Elmers dagmamma

2012-05-22 @ 09:24:29
URL: http://granebo.wordpress.com/
Postat av: Karin

Ja, vem vet Tobias, vi kanske går samma öde till mötes till slut :)

2012-05-22 @ 12:29:48
Postat av: Farmor

Jag vet att Johannes är värdefull även utan peng i magen.

Kram

nu ses vi snart

2012-05-23 @ 08:14:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0