Två år

Idag firar vi två år här i Bryssel. Två bra år där vi lärt oss mycket om både oss själva och om Belgien. På ett sätt känns det som vi har varit här väldigt länge (framförallt när man träffar folk som precis flyttat hit) samtidigt som jag på många sätt känner mig otroligt ny och lite vilse i det belgiska samhället. Johannes var 9 1/2 månader när vi flyttade hit och nu är Samuel snart lika gammal. Det går fort!
 
 

Kommentarer
Postat av: mormor

Hej på er alla fyra! Det är konstigt att alla alltid tycker att tiden går fort. Det gäller att se glädje i vardagen, även i det lilla. Alla pojkar i badkaret tycks njuta fullt ut. Vi här har tillbringat några timmar "på stan". Där gick tiden också fort, även pengarna sprang fort.
Ha det så bra i helgen, vi ses och hörs .
Kram till er alla

2012-11-02 @ 17:42:08
Postat av: Anonym

Vad underbart att se tre så pigga killar.
Vi håller med mormor Eva om att njuta av alla små glädjeämnen i vardagen.
Egentligen satte vi på datorn för att kolla hur det går för Villa mot Edsbyn och det var inte något glädjeämne, åtminstone inte för stunden, men det är lång tid kvar.
I morgon kommer LAIK hit för att möta Boltic!!!!
Kram från TV-soffan där vi sitter/ligger alla tre

2012-11-02 @ 19:51:06
Postat av: Anna 3:an

Oj, två år redan! Det går snabbt som sagt, men mycket hinner också hända :) Om man summerar allt som hänt i våra gemensamma liv den sista tiden har ju otroligt mycket hänt. Tänk om nästföljande år är lika innehållsrika, hjälp!!

2012-11-03 @ 08:59:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0