Bakåt

Jag hade glömt hur det går för barn som håller på att lära sig krypa/åla; de kommer bakåt och allt som oftast "kör de fast". Samuel fick sällskap av Johannes i sin körning in under soffan.
 


Under helgen som gått verkar det som att Johannes slutat sova middag, vilket har gått väldigt bra. Han har tidigare haft vissa dagar när han inte sovit, men det känns som de ofta resulterat i trött och lite grinig kille framåt eftermiddagen/kvällen. Nu har han varit glad hela dagarna, men somnat tidigare på kvällarna och somnat fort, och det gillar vi! Dock måste han fortfarande sova hos Nanou de dagar han är där.
 
I lördags eftermiddag tog vi cyklarna till en ny lekplats och en angränsande fågeldamm där man kunde mata fåglarna. Mellanmålet intogs på en bänk i skuggan med utsikt över dammen.

En trevlig utflykt, dit kommer vi åka igen, men då komma ihåg att ta med solglasögon, eftersom man nästan blev bländad av den vita sanden på lekplatsen.
 
 

Kommentarer
Postat av: Eva

Vilka söta goa killar ni har Karin!
Roligt att följa ert liv i Bryssel.

2012-09-03 @ 20:30:18
Postat av: Anna 3:an

Vad kul att Samuel börjat röra på sig mer, hade varit roligt att se honom! Det blir ett nytt liv nu då utan middagsvila, när ska du då få dricka kaffe ifred?! :) Det låter visserligen rätt skönt om Johannes går och lägger sig tidigare på kvällen istället.

2012-09-03 @ 20:43:17
Postat av: Anonym

Anna, vi får skypa nån dag, så ska jag försöka visa dig live när han flyttar sig, han är rätt snabb.

Idag drack jag kaffe i Johannes säng samtidigt som vi kastade boll; vad är fika-lugn för nåt?! Å andra sidan sov båda barnen 19.30, så nu har jag hela kvällen fri (och ensam då M är borta.....)

Eva; Kul att du läser! Vi tycker också killarna är rätt söta ;)

2012-09-03 @ 20:57:25
Postat av: Lena

Linne och bara fötter tyder på att ni fortfarande har sommarväder.
Sedan undrar jag egentligen lite hur lördagskvällen blev. Känns ju som att ni för det mesta går och lägger er ganska tidigt, men det lät på er som att ni skulle satsa på en liten romantisk måltid frampå kvällen i lördags. Hoppas det blev så, det är viktigt att få sitta ner tillsammans och titta varandra djup i ögonen och leka lite Lady o Lufsen.
kram från svärmor

2012-09-03 @ 21:54:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0