Geografi

Det är inte lätt det här med geografi.
 
Marcus är i Finland på tjänsteresa och ringde hem på skype. Johannes undrade var pappa är och fick till svar att han är i Finland. Marcus frågade då om Johannes ville se hur det ser ut och visade oss sitt hotellrum. Vi pratade vidare och en stund efter att vi lagt på så sa Johannes: "mamma, jag vill se på Finland igen". Så då var det dags att ta fram stora kartan och förklara att Finland är ett land och där är pappa nu och Belgien är ett annat land och där är vi. Undrar hur mycket som gick in.
 
Han är för övrigt oftast väldigt hjälpsam när det kommer till att duka fram inför måltider. Häromdagen möttes vi av denna syn när vi kom till bordet för att sätta oss och börja äta.
 
 
Man får vara försiktig dock så man inte väljer fel och får schampoo eller balsam till maten.....
 
Och på tal om mat så håller vi att introducera mat till Samuel. Han är dock inte överförtjust. Lite gröt dränkt i fruktpuré går ner och ibland lite vanlig mat, helst sån som vi äter med mycket salt i, dvs sån han inte ska äta....
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Helene

Haha, Albert har lika bra koll på geografin. Idag när vi var på utflykt sa han att han ville åka till Frankrike! (= farmor och farfars hus) Och för övrigt är det ju VI som bor i Bryssel... var ni andra bor har han ingen aning om!

Visst är det kul med bebisar och mat! Ingrid äter morötter så det står härliga till. Hennes minspel får oss andra att gapskratta vilket inte alls bekommer henne, hon kämpar glatt på. Funderar på vad nästa "rätt" ska bli. Förslag?

2012-09-25 @ 20:59:44
Postat av: Farmor

Oj, oj vad han sliter den lille Johannes. Han hade mycket på menyn den dagen. Härligt att ni orkar låta honom hållas, det stärker säkert självkänslan.
Kram

2012-09-26 @ 08:05:15
Postat av: Anna 3:an

Haha, vad roligt att få hjälp i köket!! Han verkar väldigt förtjust i tillbehör. Hoppas det går bättre och bättre med maten för Samuel. Bara 4 månader till han kan äta mat med mer salt i så härda ut :)

2012-09-26 @ 10:45:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0