Mamma gå

Johannes stod framför spegeln och beundrade sig själv i sina nya kläder. När jag kom för att titta och fotografera blev jag snabbt ivägkörd, men ett kort han jag med att ta. För första gången på länge har det varit relativt lätt att få på honom kläder på morgnarna; inga långa val eller diskussioner; kanske för att han fick välja kläderna (nästan) själv i affären.
 
 
Sen efter sommaren sover Johannes i sitt rum och därför har vi försökt göra det lite mysigt åt honom. Steg ett var att köpa en luddig grön matta till golvet, steg två var ta bort skötbordet som vi inte använt på flera månader, steg tre blev att köpa hylla och hänga tyg för (till vänster i bild), i steg fyra hängde vi upp en tavla ovanför byråerna (syns ej) och i gårdagens steg fem hängde jag upp girlangen i taket. Den köptes för många många månader sen utan att vi visste vad vi skulle ha den till. Men nu vet vi!
 
 
Johannes gillar sitt nya rum och somnar gott där varje kväll. I början var det nog lite konstigt för honom att inte längre sova hos oss, men tidigare idag omnämnde han vårt sovrum som Samuels, mammas och pappas rum, så vem som sover var är glasklart.
 

Kommentarer
Postat av: Farmor

Av minen att döma tyckte nog Johannes att han var väldigt söt i sina nya kläder. Han är ingen liten kille längre.
Sedan kan man förstå att han tycker om sitt rum. Ser ju väldigt roligt ut. Hur ser den luddiga mattan ut egentligen? Är den att likna vid ett "raggarskinn"?
Kram, kram

2012-09-23 @ 14:59:29
Postat av: Morfar

Javisst blev han fin i sina egenvalda kläder. Nu har vi sett både de gröna och de röda mjukisbyxorna användas. Bravo!
Rummet har blivit riktigt häftigt!
Kram Morfar

2012-09-23 @ 19:19:42
Postat av: Anna 3:an

Vad fint hans nygamla rum har blivit! Och skönt för er att ni bara är tre i ert rum nu. Tänk när ni får sova där inne helt själva igen! :)

2012-09-24 @ 10:40:05
Postat av: Tobias

Vi har i sommar återerövrat vårt sovrum. Känns stort faktiskt.
Elmer ropar in Karro emellanåt, så titt som tätt vaknar jag helt ensam.
Frampå morgonkvisten händer det att Nils kommer vandrande för att fråga om det inte är dags för frukost snart. Mysigt.

2012-09-24 @ 18:04:43
URL: http://granebo.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0