KKH dag 2

Idag var det så dags för KKH dag 2. Detta skulle komma att bli det verkliga elddopet. Schemat var späckat och nu var det upp till bevis för vår treåring.
06:30 inleddes dagen med ficklampsmys undertäcket.Detta följdes av frukost. Efter frukost bar det av till matbutiken för att proviantera. Det gick riktigt bra och vi lyckades även med de flesta av de konstiga sakerna som Karin hade skrivit på listan. Det enda som vi gick bet på var rutschekana till Samuel.
Efter handlandet var det snabbt hem för mellanmål och uppackning.
Klockan 10:00 gjorde Johannes basketdebut.Hans glädje och engagemang gjorde att fröken hade överseende med hans bristande disciplin.

Basketen följdes av gymnastiken klockan 11:00.
Lunchen bestod av makaroner och Belgiens motsvarighet till falukorv, av kyckling faktiskt. Gott.
Johannes parkerade sig i soffan med iPAD för att kolla lite badland medans jag grejade lite. Då inträffade katastrofen! Han somnade i soffan. Hur skulle vi nu kunna hålla tidsschemat med utflyttnigsfest i Waterloo klockan 14:30?

I stället för gemensam dusch passade jag på medans J kvartade och efter en dryg halvtimme väckte jag honom. Därefter fick han en snabbdusch och vi checkade in på kalaset klockan 15:00. På plats körde Johannes hårt på studsmattan till och från i tre och en halv timma innan det var dags att bege oss hemåt.
Som kvällsmat blev det Samuelgröt och gitarrspel i soffan följt av gitarrspel i sängen.
Nu är klockan 19:45 och Johannes ligger och spelar på spjälsängen med sitt nya plektrum. Skulle tro att han slocknar snart. Vi behöver båda sova en stund innan vi ska ut på nya äventyr i morgon igen.
 

Kommentarer
Postat av: Mamma/farmor o pappa/farfar

Gôtt jobbat! Det gäller ju att leva upp till KKH!
Tempot verkar högt, så att det blir en och annan blund är nog självklart. Hoppas ni får en bra söndag också.
kram, kram

2013-04-27 @ 20:26:06
Postat av: mormor

Det gäller att ta det lugn även när man är ensamma hemma:När katten är borta dansar råttorna på bordet.
Hoppas att ni haft det bra tillsammans.
Kram

2013-04-28 @ 19:58:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0