Påsken

Bilresan till Rotterdam gick hur bra som helst, vilket var skönt, då vi inte är vana vid att ha två nöjda barn i baksätet. Vi tackar dvd-spelaren för det.... Det blev en förmiddagstur till centrala Rotterdam på påskafton. Vi passerade mitt gamla jobb (C&A) och kollade in lite bekanta gator. Efter thailunch hade Johannes tröttnat och ville hellre åka tillbaka till hotellet (för att springa i korridoren) än att gå på café. Men jag och Marcus hade planerat annorlunda, så på eftermiddagen åkte vi till ett lekland. Efter tre timmars lek, endast avbrutet av en kortare matpaus, så somnade båda barnen gott i bilen på väg hem och jag och Marcus körde lite sightseeing i Rotterdam by night.
 
 
 
Söndagens badlandsbesök var uppskattat, dock var Johannes i yngsta laget, eftersom det inte fanns några långa vattenrutschkanor som han fick åka ensam. Och jag och Marcus var lite för fega för att prova det allra värsta... Men vi hade skoj iallafall och innan vi åkte hemåt passade vi på att roa oss lite i nöjesparken som omgärdade badet.
 
 
 
Måndagen hemma bjöd på påsklunch, påsklamm och påskägg. Och sol! Men lite blåsigt, så vi fick plocka fram vårt hemmabygge till staket, så vi kunde vara på framsidan eftersom det var där solen var.
 
 
 
Det är mysigt med påsklov och väldigt härligt att ha Johannes hemma på heltid. Idag har det blivit bland annat cykling, lekplats, cafélunch och bad. Kanske inte så konstigt att båda barnen däckade i sängen efter en kort sagostund. Marcus är på tjänsteresa i Sverige, men kommer hem imorgon igen - skönt!

Kommentarer
Postat av: mormor

Så skönt det är när vädret tillåter ute-lek. Snart behöver vi inte så mycket kläder för sådant.
Njut!
Kram

2013-04-03 @ 21:10:50
Postat av: Farmor

Ser ut som att påsken blev en riktigt trevlig tillställning!

2013-04-04 @ 21:39:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0