Dansskola

Idag på förmiddagen skulle Johannes gå för att prova på en dansskola här i närheten. En granntjej har gått där och tyckt det varit kul, så då ville Johannes gärna också prova. Just idag skulle hon inte gå dock. Vi gick dit hela familjen. Vi frågade om det var ok att prova på, vilket det var, så då var det bara att gå in i danssalen och invänta dansfröken.
 
Johannes jag gick in och satte sig mig på mattan tillsammans med de tre andra barnen. Samuel hängde på. Så satte det hela igång. Först med presentation av deltagarna och sen började själva lektionen. De Vi gick runt i rummet med konstiga steg, låtsades vara olika djur, förvandlade varandra till olika saker och sen avslutades det hela med lite avslappning.
 
Johannes var med inne i danssalen in några korta stunder, men satt bara och tittade på eller sprang runt på egen hand, vilket inte var helt uppskattat av personalen.
 
Jag hade en trevlig timme och kände att de andra barnen tyckte det var roligt att jag var med (Marcus berättade efteråt att de övriga föräldrarna uttryckt sin uppskattning över mitt engagemang och entusiastiska deltagande), men jag tror inte att jag kommer fortsätta med dansen. Och det kommer inte Johannes heller göra....

Kommentarer
Postat av: Tobias

Synd att det var så skruvat. Nils har dansat och gillat det jättemycket. Första gången mutade vi honom med godis för att han skulle vara med...
I höstas gjorde vi en termins uppehåll, men nu ville han inte vara utan sans längre, så på fredag drar det igång igen. Street, disco, hip-hop heter kursen som drar igång. Tror att Nils helst kör Gangnam-style...

Kram /t (som idag tittat på när resten av familjen drog ut på fantastisk Mälaris...)

2013-02-02 @ 20:22:28
URL: http://granebo.wordpress.com
Postat av: Karin

Vi mutade med choklad, men inte hjälpte det.... :) Tror det var för lite musik och för uppstyrt för Johannes del, han hade nog hellre varit i en gympasal och fått rusa runt fritt.

2013-02-02 @ 20:47:13
Postat av: Helene

hahaha! Underbara du, Karin!
Säg att Marcus filmade!!!

2013-02-02 @ 21:14:52
Postat av: Karin

Helene, det finns inte på film tack och lov (eller tyvärr kanske.....)

2013-02-03 @ 06:15:24
Postat av: Farmor

Det här med ovilja till att dansa, kanske tyvärr ligger i de Frimanska generna. Jag minns när vi hade gjort en stor, fin midsommarstång och det var dags att dansa runt densamma, då ställde sig våran 4-åring i syrenhäcken och talade tydligt om att han inte tänkte dansa. Men han har bättrat sig på gamla dar och håller igång ganska friskt på dansgolvet när tillfälle ges.

2013-02-04 @ 08:40:01
Postat av: Lina

Å så där hade vi det en hel termin med Doris! Hon gick på Pyttedans, var 2 år och då skulle en förälder vara med och dansa. Doris var dock med i salen och gjorde en del av grejerna, men mest tittade hon på medans hag skuttade o ålade o flög omkring... Denna termin har hon börjat igen, nu slipper vi vara med och dansa och hon gillar det verkligen! Allt har sin tid, en del måste mogna fram.
Ha d gott, hälsa killarna
Kram

2013-02-05 @ 00:02:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0